Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1

matrix10000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 15
Konular
4
hocam bugun de script calismadi :)) vallahi joker gibi delirip gulecegim artik... birdaha daha da xiaomi alirsam :)))))))))

hocam bende de ana script calismadi bugun... resmen cin iskencesi :D
evet zaman gelmesine rağmen hiç hareket etmedi çok geç çalıştı

Reoxytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Zircon RN13P+5G
Konular
2
fake romlu çin cihazım var yeni bir mi hesabı açtım çin bölgesi için 30 sonra bu yazılım ile iş görür mü

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1
Aynı pc de denerseniz ban yersiniz.
Hocam uyariniz icin tesekkur ederim. O halde bir masaustu birde laptop var. Laptoptanda yeni buldugum toolu calistirayim diyorum.

Script benzer mantikla calisiyor. Sadece bu script gereken sureyi de otomatik hesapladigini bildirmis. 23.57.00'da calisip ping olcup ms belirliyor sanirim.
Bir masaustu bir laptop sorun olur mu sizce? Yani artik bugun acmak istiyorum. Xiaomi iyice dikta olmus yahu. Eminim EU yasalarina aykiridir bu yaptiklari.

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
günlük 1000 ila 3000 cihaz limiti olduğunu söylüyor chatgpt sanırsam yılda 730 bin ile 1 milyon cihaz yapıyor buda gerçekten çok az bir rakam bakıldığında 1 2 saniyede ondan dolu uyarısı veriyor 3 gün oldu xiaomi 15 cihazımı alalı ilk gün community uygulaması ile denedim olmadı ikinci gün script üzerinden 250 ile denedim sunucudan 1.3 saniye sonra basarısız yanıtı aldım. Bugün 1400 deneyeceğim bakalım olacakmı.

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1
günlük 1000 ila 3000 cihaz limiti olduğunu söylüyor chatgpt sanırsam yılda 730 bin ile 1 milyon cihaz yapıyor buda gerçekten çok az bir rakam bakıldığında 1 2 saniyede ondan dolu uyarısı veriyor 3 gün oldu xiaomi 15 cihazımı alalı ilk gün community uygulaması ile denedim olmadı ikinci gün script üzerinden 250 ile denedim sunucudan 1.3 saniye sonra basarısız yanıtı aldım. Bugün 1400 deneyeceğim bakalım olacakmı.
Limit gunluk 2000 hocam. Yanitin gelme suresini tam 00.00.00 olarak ayarlamaniz lazım. 00.00.01 ve 00.00.03 saatlerinde aldigim yanitlarda bile limit dolmustu. Hesabinizi ona gore yapmaya calisin, insallah acarsiniz bugun.

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Limit gunluk 2000 hocam. Yanitin gelme suresini tam 00.00.00 olarak ayarlamaniz lazım. 00.00.01 ve 00.00.03 saatlerinde aldigim yanitlarda bile limit dolmustu. Hesabinizi ona gore yapmaya calisin, insallah acarsiniz bugun.
sonucu paylaşırım başarılı olursam hocam çok teşekkür ederim

f2propoco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Az önce topluluk uygulamasından izin alma yerine merakımdan geliştirici seçeneklerini açtım oem kilidi ve usb hata ayıklama etkinleştirip mobil veriye geçip Mi Kilit Açma Durumuna basınca görseldeki şekilde oldu ardından mi flash unlock ile denedim 72 saat verdi ama emin olamadım 3 gün sonunda kilidi açabilecek miyim. Topluluk uygulaması ertesi güne atıyor hep izin alamadım oradan bir türlü hesabım 338 günlük level 3 konumunda onunla bir ilgisi varmıdır. Sorun yok gibi geldi simdilik 3 gün sonunda verilerimi yedekledikten sonra tekrar deneyeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt