Yardım HyperOS imei atılır mı?

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
77
Yarın bootloader kilidi açılacak ve cihaza imei attıracağım şuan miui 14 global sürüm yüklü ama ben eu rom seviyorum kilit açıldıktan sonra eu hyperos kurma düşüncem var imei attırmadan rom atsam sorun yaşar mıyım?

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Yarın bootloader kilidi açılacak ve cihaza imei attıracağım şuan miui 14 global sürüm yüklü ama ben eu rom seviyorum kilit açıldıktan sonra eu hyperos kurma düşüncem var imei attırmadan rom atsam sorun yaşar mıyım?
İmei atılıyor atılmasada sonuçta BL kilidiniz açık fastboot romla geri istediğiniz roma geçersiniz.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
HyperOS ile IMEI sorunu yaşama ihtimali olan cihazlar fabrika çıkışı HyperOS olan cihazlar hocam, siz istediginiz gibi yükseltme yapabilirsiniz.

oktyylmzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
HyperOS ile IMEI sorunu yaşama ihtimali olan cihazlar fabrika çıkışı HyperOS olan cihazlar hocam, siz istediginiz gibi yükseltme yapabilirsiniz.
Ustam 13 ultra var bende hyperos güncelleme yaptım sıkıntı olur mu kayıt yaptırmadım daha

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Ustam 13 ultra var bende hyperos güncelleme yaptım sıkıntı olur mu kayıt yaptırmadım daha
Kilidini aç direnci yaptır. Sonra PC üzerinde kendin bile atarsın 2 IMEI. Ben oyuncak gibi oynuyorum klona vs düşünce. Hyper OS yüklü kesinlikle sorun yaratmıyor 🫡

Üst Alt