Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
bu romu telegramda bende gördüm. çoklu dil var mı diye sordum, yok denildi. bu romu kurarsan türkçeleştirme modülünü de kurman lazım. denemek istedim ama defalarca başka rom denediğim için üşendim artık. diğer çin romlarında olduğu gibi parmak izi sorunu varmış. nfc nin çalşımadığını söyleyen de olmuş. ben crdroid kullanıyorum şu an.
Ben crdroid ve diğer benzer aosp leri kuramıyorum sürekli error 1 hatası veriyor

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Ben crdroid ve diğer benzer aosp leri kuramıyorum sürekli error 1 hatası veriyor
romlarda bahsedilen şekilde mi kuruyorsun ? mesela crdroid dinamik rom, kurmadan önce dinamik çevirisi yapılması lazım. data bölümünün f2fs yapılması lazım vs. tekrar kurma düşüncen varsa yardımcı olmaya çalışırım.

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
romlarda bahsedilen şekilde mi kuruyorsun ? mesela crdroid dinamik rom, kurmadan önce dinamik çevirisi yapılması lazım. data bölümünün f2fs yapılması lazım vs. tekrar kurma düşüncen varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Tekrar kurma düşüncem var ama vakit lazım evde internet yok dışarıda indir evde yükle .d

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
dostum sen bana bastan sona anlatırmısın nasıl yapılacagını ? orangefox yada twrp olur farketmez ikiside elidme mevcut

Üst Alt