Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
bu romu telegramda bende gördüm. çoklu dil var mı diye sordum, yok denildi. bu romu kurarsan türkçeleştirme modülünü de kurman lazım. denemek istedim ama defalarca başka rom denediğim için üşendim artık. diğer çin romlarında olduğu gibi parmak izi sorunu varmış. nfc nin çalşımadığını söyleyen de olmuş. ben crdroid kullanıyorum şu an.
Ben crdroid ve diğer benzer aosp leri kuramıyorum sürekli error 1 hatası veriyor

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Ben crdroid ve diğer benzer aosp leri kuramıyorum sürekli error 1 hatası veriyor
romlarda bahsedilen şekilde mi kuruyorsun ? mesela crdroid dinamik rom, kurmadan önce dinamik çevirisi yapılması lazım. data bölümünün f2fs yapılması lazım vs. tekrar kurma düşüncen varsa yardımcı olmaya çalışırım.

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
romlarda bahsedilen şekilde mi kuruyorsun ? mesela crdroid dinamik rom, kurmadan önce dinamik çevirisi yapılması lazım. data bölümünün f2fs yapılması lazım vs. tekrar kurma düşüncen varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Tekrar kurma düşüncem var ama vakit lazım evde internet yok dışarıda indir evde yükle .d

frkan26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
12
dostum sen bana bastan sona anlatırmısın nasıl yapılacagını ? orangefox yada twrp olur farketmez ikiside elidme mevcut

kumuk980

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Aydemir
Konular
3
Link çalışmıyor

shylshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süheyl
Cihazım
Xioami Redmik20
Meslek
ÖĞRENCİ
Konular
0
Arkadaşlar merhaba . Bu telegram üzerinden gördüğüm "K20P_1.0.11_14_173025" romu yükledim ve telefonu açmadan önce tekrardan format data yes yaparak temiz kurulum olsun istedim. Telefon açıldı ve romda türkçe ayarı yok , google play vs yok . Eski romuma geri döneceğim ama twrp ekranına geçiş yapamıyorum . Telefonu kapatıyorum twrp için ses+ ve güç tuşuna basıyorum ama fastboot ekranı geliyor . Twrp kurmak için unlock işlemini yapmam gerekiyor ve burada da " Mi unlock hesabın kayıtlı olduğu yer , hesabın kayıtlı olduğu yerle eşleşmiyor hatası aldığımdan Add account and device yapamıyorum. Yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:

Mehmet1579

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eu
Cihazım
Mi 9 T Pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar Hyper OS deneyimini eu tabanlı isteyenler için güzel bir rom. Android 14 tabanlı. Rom dilinde TÜRKÇE mevcut.

Yükleme
1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun TWRP giriş yapın )
2- Format Data 'yes' yapın.
3- Reboot recovery seçeneğini kullanın.
4- Wipe kısmına gelip Dalvik, Cache, Data, System seçip wipelayın.
5- Ardından indirdiğimiz rom'u flashlayın
6- Sistemi Yeniden Başlatın

Romun geliştiricisi kakathic. Genel olarak romda bir hata görmedim. KarnelSu desteği mevcut olduğu için Magisk ile uğraşmanıza gerek kalmıyor :) Ayrıca Çekirdek sürümü benimde hoşuma giden Rikka V6 mevcut. Uzun süre kullanılacak bir rom.

İNDİRME LİNKİ

Hocam Link patlamış

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
57