Yardım Hyperos durum çubuğu simgeleri hatası

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos Global v 1.0.0.9.0
Telefon Modeli
Poco x6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, poco x6 pro kullanmaktayım. Bu zamana kadar bir sorun yoktu ama bugün sabah farkettim. Sağ üstteki simgeler kontrol panelini açtığımızda saliselik olarak orjinal simgeye dönüyor ve sonrasında uyguladığımız temadaki simgeye dönüyor. Bluetooth, sessiz simgesi ve hat çubuklarında bu sorunu yaşıyorum. Batarya ve volte simgelerine sorun olmuyor. Dediğim gibi bugün farkettim belki daha öncede böyleydi bilemiyorum. Var mı aynı durumu yaşayan arkadaşım?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temayı değiştirin tekrar eski haline almayı deneyin.
Hocam öyle yaptım, orijinalinde sıkıntı yok ama durum çubuğunu değiştirdiğimde aşağı kaydırırken yada kapatırken dediğim gibi batarya ve volte simgesi haricinde hepsi salise orjinal simgeye dönüp sonra düzeliyor her seferinde böyle. Tema değişikliği yaptığımda telefonu tekrar başlatsamda işe yaramadı. Temalar da bir değişiklik yaptığımda muhakkak telefonu yeniden başlatırım.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Arkadaşlar Hard reset atmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı sorunla ilgili. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi?

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
Arkadaşlar Hard reset atmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı sorunla ilgili. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi?
Bootloader kilidi açıp rom değiştirin sorun düzelecektir ya da güncelleme gelince düzelir HyperOS hala sorunlu bir işletim sistemi bende Taiwan HyperOS var şuan bir sorun yok güncellemeyle düzelecektir size bir zararı yoksa kalsın öyle.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Bootloader kilidi açıp rom değiştirin sorun düzelecektir ya da güncelleme gelince düzelir HyperOS hala sorunlu bir işletim sistemi bende Taiwan HyperOS var şuan bir sorun yok güncellemeyle düzelecektir size bir zararı yoksa kalsın öyle.
İnşallah güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum bende hocam ama yeni yakında güncelleme gelmeyecek gibi? Ben bu şekilde özelleştirmeleri severim özellikle durum çubuğu kontrol merkezini felan değiştirmeyi. Şimdilik varsayılanı kullanmak zorunda kaldığım için gayet hoşnutsuz bir durumum var. :D yazılımlada düzelmezse elveda demek istemiyorum ama öyle olacak gibi duruyor hocam

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25
İnşallah güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum bende hocam ama yeni yakında güncelleme gelmeyecek gibi? Ben bu şekilde özelleştirmeleri severim özellikle durum çubuğu kontrol merkezini felan değiştirmeyi. Şimdilik varsayılanı kullanmak zorunda kaldığım için gayet hoşnutsuz bir durumum var. :D yazılımlada düzelmezse elveda demek istemiyorum ama öyle olacak gibi duruyor hocam
Yakın zaman da HyperOS 1.5 Sürümü yayınlanacak.

Normalde 2 sürümü gelecekti fakat 1.5 olarak yayınlanıyor galiba.

Android 15 ile alırsınız diye düşünüyorum.

Bu cihaz hakkında son zamanlarda bir çok şikayet çıkmaya başladı sanırım almayı düşünüyordum. Ama alırsam Xiaomi serisinden vazgeçeceğimi sanmıyorum.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Yakın zaman da HyperOS 1.5 Sürümü yayınlanacak.

Normalde 2 sürümü gelecekti fakat 1.5 olarak yayınlanıyor galiba.

Android 15 ile alırsınız diye düşünüyorum.

Bu cihaz hakkında son zamanlarda bir çok şikayet çıkmaya başladı sanırım almayı düşünüyordum. Ama alırsam Xiaomi serisinden vazgeçeceğimi sanmıyorum.
Hocam donanım olarak cihaz piyasaya göre çok uygun ama kullanılan dış malzemeler, sensör felan dandik su götürmez bir gerçek. Yazılım zaten Allaha emanet, bak bende ki bu sorun kimsede yok ama örneğin birçok kişinin aynı dertten müzdarip olduğu sorunda bende yok 🤣 böyle bir saçmalık var. Valla yeni yakın güncelleme alır dediniz ya içime biraz su serpildi. Alınma konusunda da kullanımınız ve alışkanlıklarınız belirler. Benim kullanımın genelde sosyal medya ve oynadığım bir tane oyun var oda wot, gerçekten oyun performansını beğeniyorum ama diğer yandan da benim için çok önemli olan temalar tarafından özelleştirme ve gördüğünüz üzere canımı acaip sıkıyor bu durum. Güncelleme ile de düzelmezse samsung s24 plus düşünüyorum açıkcası.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28

Arkadaşlar sorunum halen sürmekte yukarıya videoda ekledim. Hard reset te yapmıştım ama sorunum düzelmedi. Sinyal çubuğu, vidi ve diğer simgelere dikkat edin kontrol merkezini açarken. Ya hyperos2 yi bekleyeceğim yada servise bir götürmeyi düşünüyorum. Ama sizin görüşlerinizede açığım.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
H.kadioglu hocam merhaba, 2018den Mi6 ile bu forumla tanışmıştım, şimdi poco x6 pro kullanmaktayım. Sizin metninizi çok duydum ve gördüm forumda. Zamanınız var ise üstteki mesajımdaki videodaki sorunum la ilgili fikir verirseniz çok sevinirim. Kilit kapalı, global rom dayım, ya servise vereyim yada kendim basit bir yolu var ise yönlendirebilirsiniz kendim deneyeyim sorunu çözmekle ilgili diye düşünmekteyim.

Oyla:
Üst Alt