Yardım Hyperos durum çubuğu simgeleri hatası

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos Global v 1.0.0.9.0
Telefon Modeli
Poco x6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, poco x6 pro kullanmaktayım. Bu zamana kadar bir sorun yoktu ama bugün sabah farkettim. Sağ üstteki simgeler kontrol panelini açtığımızda saliselik olarak orjinal simgeye dönüyor ve sonrasında uyguladığımız temadaki simgeye dönüyor. Bluetooth, sessiz simgesi ve hat çubuklarında bu sorunu yaşıyorum. Batarya ve volte simgelerine sorun olmuyor. Dediğim gibi bugün farkettim belki daha öncede böyleydi bilemiyorum. Var mı aynı durumu yaşayan arkadaşım?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30

Arkadaşlar sorunum halen sürmekte yukarıya videoda ekledim. Hard reset te yapmıştım ama sorunum düzelmedi. Sinyal çubuğu, vidi ve diğer simgelere dikkat edin kontrol merkezini açarken. Ya hyperos2 yi bekleyeceğim yada servise bir götürmeyi düşünüyorum. Ama sizin görüşlerinizede açığım.
Arkadaşlar bende halen bu sorun devam etmektedir. Bir fırsat bulup garantiyede götüremedim cihazı fakat Telegram kanallarında felan sistem kullanıcı arayüzü yani systemui plugin den kaynaklı olabileceğini söylüyorlar. Hadi bir bug var ise güncellemeyi kaldırayım diyorum ama öyle bir seçenek yok, verileri temizliyorum veya apk olarak son sürüm yükleme yapayım diyorum ama değişen birşey olmuyor. Bu konuda fikir verecek arkadaş var mıdır?

Oyla:

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Arkadaşlar Hard reset atmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı sorunla ilgili. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi?
14 ultra kullanıyorum bendede aynı sorun var. Tema değiştiriyorum ama bildirim kısayol ikonları değişmiyor. Problem hyperos 2 ye geçerken hard reset yaparken oldu. Dirençli olduğu için hyperos 1 de kaldı tabi cihaz. Batrya şebeke ikonları değişiyor ama alttaki ikonlar rengi degismiyor

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
14 ultra kullanıyorum bendede aynı sorun var. Tema değiştiriyorum ama bildirim kısayol ikonları değişmiyor. Problem hyperos 2 ye geçerken hard reset yaparken oldu. Dirençli olduğu için hyperos 1 de kaldı tabi cihaz. Batrya şebeke ikonları değişiyor ama alttaki ikonlar rengi degismiyor
Hocam şöyle bir şeyde okudum yalnız güncelleme değiştiğinde bu sorun ortadan kalkmıyormuş. Gerçi bu sorun olduktan sonra 2 güncelleme aldı telefon hakikaten sorun devam etti. Belki hyperos 2 ye geçerken sistem baştan yenileneceği için bir nebze çözülür diye düşünüyorum. Siz sistem kullanıcı arayüzü apk sı bulsanız çözülebilir belki bende arıyorum denemek için ama paylaşılanlar hep çin romuna göre.

Oyla:

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Hocam şöyle bir şeyde okudum yalnız güncelleme değiştiğinde bu sorun ortadan kalkmıyormuş. Gerçi bu sorun olduktan sonra 2 güncelleme aldı telefon hakikaten sorun devam etti. Belki hyperos 2 ye geçerken sistem baştan yenileneceği için bir nebze çözülür diye düşünüyorum. Siz sistem kullanıcı arayüzü apk sı bulsanız çözülebilir belki bende arıyorum denemek için ama paylaşılanlar hep çin romuna göre.
Sistem özellikleri eklentisini guncelledim olmadı. Kaldırdım yine aynı. (Sistem plugin) Hava durumu nu çin versiyonunu yükleme yapmışım yanlış likla. Oda calismoyor şimdi😀😀

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Sistem özellikleri eklentisini guncelledim olmadı. Kaldırdım yine aynı. (Sistem plugin) Hava durumu nu çin versiyonunu yükleme yapmışım yanlış likla. Oda calismoyor şimdi😀😀
Valla nereye dokunulse elimizde kalıyor 🤣

Oyla:
Üst Alt