20 gün önce Redmi 13c ye hyperps aldıktan sonra başvuru yaptım hemen verdi. 2 gün sonra açtım.Evet eskiden öyleydi ve güzeldi. Artık değil
Hayla öyle k40 gaming için aynı gün açtım ben başvuru falan da gerek duymadım MTK Bootloader Unlock ile tek tık açılıyorEvet eskiden öyleydi ve güzeldi. Artık değil
eskiden öyleydi derken zaman dilimini kastetmedim ben. Eski cihazları kastettim. k40 gaming açar note 12 pro 5g açmaz mesela. zircon açmaz. Lütfen laf yetiştirmek adına yorum yapmayın rica ediyorum.Hayla öyle k40 gaming için aynı gün açtım ben başvuru falan da gerek duymadım MTK Bootloader Unlock ile tek tık açılıyor
Laf yetiştirmek için demedim hocam eskiden diyince zaman dilimi olarak algıladım sadeceeskiden öyleydi derken zaman dilimini kastetmedim ben. Eski cihazları kastettim. k40 gaming açar note 12 pro 5g açmaz mesela. zircon açmaz. Lütfen laf yetiştirmek adına yorum yapmayın rica ediyorum.
Güncelleme sonrası yarıda falan kesmediyseniz brick olmaz. Kilit brick cihazda sadece server dan ücretli şekilde açılır. (Tuzlu fiyat)Merhaba poco x4 pro cihazim guncelleme sonrasi brich oldu twrp flen kuramiyorum sadece fastboot modunda kaldi . Ikinci el aldim cihazi bootloeder klidini nasil acabilirim
Hocam mecbur actiricaz fiyat nedir acabaGüncelleme sonrası yarıda falan kesmediyseniz brick olmaz. Kilit brick cihazda sadece server dan ücretli şekilde açılır. (Tuzlu fiyat)
flashing is not allowed in lock stateHocam mecbur actiricaz fiyat nedir acaba