- Adım
- Hamza
- Cihazım
- Mi 13 ultra
- Konular
- 8
Syn hocam bootlader açılmadan IMEI açabilirmisiniz ücreti ne kadarÜcret yüksek
Syn hocam bootlader açılmadan IMEI açabilirmisiniz ücreti ne kadarÜcret yüksek
Mi13 ultra globalModel nedir
durum bendede aynı #rezHocam iyi günler bende miui 14 çin romlu note 13 5g cihazı var bunun bl kilidini açamıyorum hyperos olmadığını düşündüğüm için açması daha kolay olur, yardım edermisiniz lütfen?
Merhaba hocam. Redmi Note 12 pro modeli için, bootloader açmadan imei atma imkanınız var mı uzaktan? Olmazsa eğer, bootloader açma + imei işlemi için fiyat nedir? Özelden bilgi verebilir misiniz?Model nedir
5g modeli kapalı, 4g modeli.dirençsiz olmazMerhaba hocam. Redmi Note 12 pro modeli için, bootloader açmadan imei atma imkanınız var mı uzaktan? Olmazsa eğer, bootloader açma + imei işlemi için fiyat nedir? Özelden bilgi verebilir misiniz?
4g modeli zaten elimdeki. Direnç var. Ayarlardan sıfırlama yapınca imei gitti, bootloader kapalı görünüyor.5g modeli kapalı, 4g modeli.dirençsiz olmaz
O zaman kilit kapalı ise tek sim sim1 şeklinde uzak bağlantı ile yaparız hocam. Çiftte olurda yetkli hesapla işlem yapılması gerekir maliyetli olur4g modeli zaten elimdeki. Direnç var. Ayarlardan sıfırlama yapınca imei gitti, bootloader kapalı görünüyor.