Soru Hyperos 3.1

merlin88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anonymous
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
7
3.1 ile daha mı iyi olacağını düşünüyorsunuz gerçekten de... gelen gideni aratmasın da inşallah

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam, öyle düşünüyorum. Düşünmeye de devam ediyorum. Güncelleme bu konuyu yazdıktan yaklaşık 1-2 hafta içerisinde geldi. Gelen gideni bende asla aratmadı. Yaşadığım saçma ve garip kasma sorunu tamamen düzeltildi. Telefonum zaten canavar gibiydi daha da canavar oldu. Ek olarak 1-2 tane de kullanışlı özellik gelmiş ve telefonumdaki pil süresi de uzadı gibi; pil kararlı olarak düşüyor. Güncelleme öncesinde biraz daha hızlı, tabiri caizse sanki su gibi bitiyordu (özellikle oyunda). Ara yama güncellemesi olmasına rağmen sorunumu düzeltti. Xiaomi telefonumdan oldukçada memnunum. Xiaomi'yi seviyorum. Konu kilit. Konumda gereksiz yazılar var, sanki ben getiriyorum güncellemeyi. Bana karşın yorumlar. 😂 Fikrinize saygı duyarım ama o zaman hiç güncelleme yapmayalım. Hep ilk sürüm kalsın, yenilikler olmasın. Planlı eskitme, evet. İyi forumlar hocam... 😄😄
(Hesabımı silebilirseniz mümkünse silmenizi rica ediyorum. Talep ediyorum. Gerek kalmadı.)

Son düzenleme:
Üst Alt