Teşekkür ederim hocam. Cihazıma gelmedi güncelleme. Aynı sürüm kodlu bir güncelleme de bulunmuyor maalesef. Umarım kısa zaman içerisinde gelir. Ciddi sıkıntı çekiyorum 3.0 ile.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten takip edebilirsin son güncelleme alan cihazları+ ufak bir araştırma yaptim OS3.0.301.0 su surumler 3.1 olarak kabul ediliyor bana mantimsiz geldi sonuçta 3.1 le başlaması lazım ama cihazına 3.1 geldigini iddia eden herkes OS3.0.301.0 bu surumu kullaniyor
3.1 ile daha mı iyi olacağını düşünüyorsunuz gerçekten de... gelen gideni aratmasın da inşallahTeşekkür ederim hocam. Cihazıma gelmedi güncelleme. Aynı sürüm kodlu bir güncelleme de bulunmuyor maalesef. Umarım kısa zaman içerisinde gelir. Ciddi sıkıntı çekiyorum 3.0 ile.
Bunu kabul eden kim hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3.0.301 sürümleri ve üstü 3.1 kabul ediliyor.
Tech Mukul sayfasını bir araştırın derim. öyle sıradan rastgele paylaşımlar yapan bir sayfa değil.Bunu kabul eden kim hocamresmi bir kaynak goremedimde ben hep el yapimi telegram mesajları falan geziyor ortalilta
zamanında bende çok beklerdim ama artık beklemiyorum hep iyi olacak diye çok bekledik en sonunda elveda dedim şimdi kafam rahat hocam3.1 ile daha mı iyi olacağını düşünüyorsunuz gerçekten de... gelen gideni aratmasın da inşallah
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyisini yapıyorsunuz hocam, zaten okuduklarımıza göre 2 nin 1 den, 3 ün de 2 den çok bir farkı yokmuş.. Valla ben bir kaç HOS 3 port rom denedim ve şu anki romuma göre çok fazla bir fark göremedim.. Halihazırda hala Hos1 kullanıyorum vede oldukça memnunumzamanında bende çok beklerdim ama artık beklemiyorum hep iyi olacak diye çok bekledik en sonunda elveda dedim şimdi kafam rahat hocam