Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar Cihazım 15t pro server kayıtlı ve hyperos 3.0 sürümünde ve global rom var ben xiaominin kendi arama uygulamasını kullanmak istiyorum ve rot atmak gibi işlemleri de bilmiyorum daha önce hiç tecrübe de edinmedim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Çözüm
Sıfırlamanıza gerek yok aslında cihazınızı sırf bunun için. PC yardımıyla birkaç adb kodu ile global romda gömülü fakat gizli olan mi çeviriciyi aktif edebilirsiniz.
İşlem zor değil aslında ama bu tür işlemlere uzaksanız sizin için sıfırlamak daha kolay olabilir, tercih sizin. Ben kodları denemek isteyen olursa diye vereyim, burada bulunsun. Ben de global romdayım kilitli, rootsuz cihazımda ve kendim de bu yöntemi kullandım.

Öncelikle pc'nize gerekli adb, işlemci (Qualcomm veya Mediatek) driverları ve platform tools yüklü olmalı.
Telefonunuzda usb hata ayıklamayı aktif edin geliştirici seçeneklerinden ve gerekli olan hata ayıklama güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın (usb üzerinden yükle'yi aktif etmek gibi).
Orijinal kablo ile...

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
hocam siz sıfırlamayı deneyin olacaktır
sıfırlamak içinde ayarlardan ek ayarlar girin en altta fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var sıfırlayın sonra kurulumda bölgeyi hindistan seçin uygulamalar gelecektir
tamamdır teşekkür ederim

Oyla:

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
27
Merhabalar Cihazım 15t pro server kayıtlı ve hyperos 3.0 sürümünde ve global rom var ben xiaominin kendi arama uygulamasını kullanmak istiyorum ve rot atmak gibi işlemleri de bilmiyorum daha önce hiç tecrübe de edinmedim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırla. Server kayfın da ime vs uçmaz.
Dili türkçe seç bölgeyi honkong seçersen mi arama geliyor mesajlaşmada geliyor artık zaten. Görüşme kaydı vs de aktif.

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Global rom kullanıyorsanız sıfırlayıp ilk kurulumda bölgeyi 'Hong Kong' yapın mi dialer ve SMS uygulaması olur. Rom atarım derseniz de Tayvan rom öneririm istediğiniz mi dialer ve SMS uygulaması yine mevcut, batarya performansı daha iyi. Reklam vs gereksiz uygulama sayısı da az global roma göre.

Oyla:

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
18
Sıfırlamanıza gerek yok aslında cihazınızı sırf bunun için. PC yardımıyla birkaç adb kodu ile global romda gömülü fakat gizli olan mi çeviriciyi aktif edebilirsiniz.
İşlem zor değil aslında ama bu tür işlemlere uzaksanız sizin için sıfırlamak daha kolay olabilir, tercih sizin. Ben kodları denemek isteyen olursa diye vereyim, burada bulunsun. Ben de global romdayım kilitli, rootsuz cihazımda ve kendim de bu yöntemi kullandım.

Öncelikle pc'nize gerekli adb, işlemci (Qualcomm veya Mediatek) driverları ve platform tools yüklü olmalı.
Telefonunuzda usb hata ayıklamayı aktif edin geliştirici seçeneklerinden ve gerekli olan hata ayıklama güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın (usb üzerinden yükle'yi aktif etmek gibi).
Orijinal kablo ile cihazı pc'nize bağlayın. Platform tools klasörünü açıp, klasör içindeyken cmd penceresi açın (en basit yöntem klasör açıkken klasörün konumunu gösteren çubuğa tıklayıp "cmd" yazıp enter'lamak).

İlk kod olarak şunu girin:
adb devices
(cihazın sorunsuz eklenip eklennediğini kontrol etmek için)
İlk temel kod olarak bunu girin (google çevirici'yi siler) :
adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.dialer
İkinci temel kod (Google kişiler'i siler) :
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.contacts
Üçüncü kod:
pm uninstall -k --user 0 com.android.phone.cust.overlay.miui
Dördüncü adım (mi çeviriciyi yükleyen kod) :
pm install-existing com.android.contacts
Beşinci ve son kod (mi çevirici arama ekranını yükler) :
pm install-existing com.android.incallui

Bu kodları eksiksiz girdikten sonra mi çevirici uygulamalar listenize gelmiş olmalı. Son bir işlem kaldı. Play store'dan rastgele bir çevirici yükleyin (sonra sileceksiniz) ve ayarlar - uygulamalar - varsayılan uygulamalar bölümünden "Kişiler ve Çevirici"yi seçin. Ardından yüklediğiniz diğer çeviriciyi silin.

İşlem bu kadar ve sonrasında sorunsuz kullanabilirsiniz, arama kaydını da aynı şekilde.
Bu yöntem tüm global tabanlı romlarda çalışır (eea hariç sanırım).
İşinize yaradıysa beğenmeniz yeterli 🙂

Oyla: Çözüm

teekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Poco F7
Meslek
Tekstil
Konular
2
Merhaba 15T Pro Tr faturalı cihaz sahibiyim mi dialer bende yükleyebilir miyim daha önce poco f7 vardı bölge hong kong yapınca gelmişti

Oyla:

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
18
Merhaba 15T Pro Tr faturalı cihaz sahibiyim mi dialer bende yükleyebilir miyim daha önce poco f7 vardı bölge hong kong yapınca gelmişti
Orijinal stok global rom yüklüyse evet verdiğim yöntemi yapabilirsiniz veya diğer arkadaşların dediği sıfırlama sonrası bölge seçme yöntemini yapabilirsiniz.

Oyla:

teekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Poco F7
Meslek
Tekstil
Konular
2
Orijinal stok global rom yüklüyse evet verdiğim yöntemi yapabilirsiniz veya diğer arkadaşların dediği sıfırlama sonrası bölge seçme yöntemini yapabilirsiniz.
Ustadım 3.0.8.0.WOSTRXM yazıyor yazılım sürümü olur mu

Oyla:
Üst Alt