Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar Cihazım 15t pro server kayıtlı ve hyperos 3.0 sürümünde ve global rom var ben xiaominin kendi arama uygulamasını kullanmak istiyorum ve rot atmak gibi işlemleri de bilmiyorum daha önce hiç tecrübe de edinmedim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Çözüm
Sıfırlamanıza gerek yok aslında cihazınızı sırf bunun için. PC yardımıyla birkaç adb kodu ile global romda gömülü fakat gizli olan mi çeviriciyi aktif edebilirsiniz.
İşlem zor değil aslında ama bu tür işlemlere uzaksanız sizin için sıfırlamak daha kolay olabilir, tercih sizin. Ben kodları denemek isteyen olursa diye vereyim, burada bulunsun. Ben de global romdayım kilitli, rootsuz cihazımda ve kendim de bu yöntemi kullandım.

Öncelikle pc'nize gerekli adb, işlemci (Qualcomm veya Mediatek) driverları ve platform tools yüklü olmalı.
Telefonunuzda usb hata ayıklamayı aktif edin geliştirici seçeneklerinden ve gerekli olan hata ayıklama güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın (usb üzerinden yükle'yi aktif etmek gibi).
Orijinal kablo ile...

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Merhabalar Cihazım 15t pro server kayıtlı ve hyperos 3.0 sürümünde ve global rom var ben xiaominin kendi arama uygulamasını kullanmak istiyorum ve rot atmak gibi işlemleri de bilmiyorum daha önce hiç tecrübe de edinmedim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
merhaba. telefonu tamamen sıfırlayın ilk kurulumda bölgeyi hindistan seçin xiaominin kendi arama ve mesajlaşma uyguları gelecektir geldikten sonra tekrar ayarlardan bölgeyi türkiye olarak değiştirebilirsiniz. Bu yöntemi 5 farklı modelde denedim işe yaradı

Oyla:

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
cihaz server kayıtlı herhangi bir sorun olurmu ve nasıl yaparım daha detaylı açıklar mısınız
merhaba. telefonu tamamen sıfırlayın ilk kurulumda bölgeyi hindistan seçin xiaominin kendi arama ve mesajlaşma uyguları gelecektir geldikten sonra tekrar ayarlardan bölgeyi türkiye olarak değiştirebilirsiniz. Bu yöntemi 5 farklı modelde denedim işe yaradı

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
12
bölgeyi hindistan yapınca böyle birşey olmuyor. varsayılan olarak Xiaomi arama uygulaması yüklenen yazılımlardan flashlaması lazım. sizin dediğiniz yöntem sesin yüksek çıkmasını ya da reklamların azalmasına yardımcı olacak şeyler.

Oyla:

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
peki nasıl daha rahat çözerim bu problemi

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
bölgeyi hindistan yapınca böyle birşey olmuyor. varsayılan olarak Xiaomi arama uygulaması yüklenen yazılımlardan flashlaması lazım. sizin dediğiniz yöntem sesin yüksek çıkmasını ya da reklamların azalmasına yardımcı olacak şeyler.
bu yöntemi denediniz mi daha önce ben mi 15 ultra dahil olmak üzere 5 farklı cihazda denedim hepsinde işe yaradı

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yöntemi denediniz mi daha önce ben mi 15 ultra dahil olmak üzere 5 farklı cihazda denedim hepsinde işe yaradı
emin misin? bölgenin sistem uygulamalarına bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum. ekstradan uygulama yüklemesi dışında Google arama uygulamasını Xiaomi arama uygulamasına dönüştürdüğünü düşünmüyorum çünkü global romda global arama uygulaması oluyor.

Oyla:

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
ben hiç anlamıyorum böyle yazılımdan ve bilgisayarım da yok başka şekil halletme yolum varmıdır acaba

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hiç anlamıyorum böyle yazılımdan ve bilgisayarım da yok başka şekil halletme yolum varmıdır acaba
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
hocam siz sıfırlamayı deneyin olacaktır
sıfırlamak içinde ayarlardan ek ayarlar girin en altta fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği var sıfırlayın sonra kurulumda bölgeyi hindistan seçin uygulamalar gelecektir

Oyla:
Üst Alt