Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

osi72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar Cihazım 15t pro server kayıtlı ve hyperos 3.0 sürümünde ve global rom var ben xiaominin kendi arama uygulamasını kullanmak istiyorum ve rot atmak gibi işlemleri de bilmiyorum daha önce hiç tecrübe de edinmedim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Çözüm
Sıfırlamanıza gerek yok aslında cihazınızı sırf bunun için. PC yardımıyla birkaç adb kodu ile global romda gömülü fakat gizli olan mi çeviriciyi aktif edebilirsiniz.
İşlem zor değil aslında ama bu tür işlemlere uzaksanız sizin için sıfırlamak daha kolay olabilir, tercih sizin. Ben kodları denemek isteyen olursa diye vereyim, burada bulunsun. Ben de global romdayım kilitli, rootsuz cihazımda ve kendim de bu yöntemi kullandım.

Öncelikle pc'nize gerekli adb, işlemci (Qualcomm veya Mediatek) driverları ve platform tools yüklü olmalı.
Telefonunuzda usb hata ayıklamayı aktif edin geliştirici seçeneklerinden ve gerekli olan hata ayıklama güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın (usb üzerinden yükle'yi aktif etmek gibi).
Orijinal kablo ile...

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
ben kendi telefonuma da endonezya romdan değişiklik olsun diye tayvan kurmuştum. bölge seçtirmemişti. bu sebeple ekranda iki saat vardı. bu sebepten endonezyaya geri dönmüştüm. belki benim telefonum için yapılan tayvan romda böyle oluyordu.
Ayarlardan bunu kapatmanız yeterliydi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Lyewor_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alparslan
Cihazım
Xiaomi 14T
Konular
9
Sıfırlamanıza gerek yok aslında cihazınızı sırf bunun için. PC yardımıyla birkaç adb kodu ile global romda gömülü fakat gizli olan mi çeviriciyi aktif edebilirsiniz.
İşlem zor değil aslında ama bu tür işlemlere uzaksanız sizin için sıfırlamak daha kolay olabilir, tercih sizin. Ben kodları denemek isteyen olursa diye vereyim, burada bulunsun. Ben de global romdayım kilitli, rootsuz cihazımda ve kendim de bu yöntemi kullandım.

Öncelikle pc'nize gerekli adb, işlemci (Qualcomm veya Mediatek) driverları ve platform tools yüklü olmalı.
Telefonunuzda usb hata ayıklamayı aktif edin geliştirici seçeneklerinden ve gerekli olan hata ayıklama güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın (usb üzerinden yükle'yi aktif etmek gibi).
Orijinal kablo ile cihazı pc'nize bağlayın. Platform tools klasörünü açıp, klasör içindeyken cmd penceresi açın (en basit yöntem klasör açıkken klasörün konumunu gösteren çubuğa tıklayıp "cmd" yazıp enter'lamak).

İlk kod olarak şunu girin:
adb devices
(cihazın sorunsuz eklenip eklennediğini kontrol etmek için)
İlk temel kod olarak bunu girin (google çevirici'yi siler) :
adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.dialer
İkinci temel kod (Google kişiler'i siler) :
pm uninstall -k --user 0 com.google.android.contacts
Üçüncü kod:
pm uninstall -k --user 0 com.android.phone.cust.overlay.miui
Dördüncü adım (mi çeviriciyi yükleyen kod) :
pm install-existing com.android.contacts
Beşinci ve son kod (mi çevirici arama ekranını yükler) :
pm install-existing com.android.incallui

Bu kodları eksiksiz girdikten sonra mi çevirici uygulamalar listenize gelmiş olmalı. Son bir işlem kaldı. Play store'dan rastgele bir çevirici yükleyin (sonra sileceksiniz) ve ayarlar - uygulamalar - varsayılan uygulamalar bölümünden "Kişiler ve Çevirici"yi seçin. Ardından yüklediğiniz diğer çeviriciyi silin.

İşlem bu kadar ve sonrasında sorunsuz kullanabilirsiniz, arama kaydını da aynı şekilde.
Bu yöntem tüm global tabanlı romlarda çalışır (eea hariç sanırım).
İşinize yaradıysa beğenmeniz yeterli 🙂
Hyperos3 Endonezya romu kullanıyorum çalışır mı? Bu arada kişiler ve telefon uygulamasını silmek yerine devre dışı bıraksak olur mu?

Oyla:

Emre1531

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
redmi note 9A
Konular
1
Güncelleme almama engel olur mu yada güncellediğimde bootlop yapar mı acava 3.0.10 global poco x7 pro ma işlemleri yaptım ve sorunsuz çalışıyor aklım buna takıldı

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Endonezya da olmaması şaşırtıcı xioami arama yok mesaj var ama sırf bunun yüzünden Rus Roma geçmeyi düşünüyorum

Oyla:

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
18
Güncelleme almama engel olur mu yada güncellediğimde bootlop yapar mı acava 3.0.10 global poco x7 pro ma işlemleri yaptım ve sorunsuz çalışıyor aklım buna takıldı
Adb kodlarıyla zaten sistemde olan sadece gizli olan paketi aktif ediyorsunuz. O yüzden herhangi bir sıkıntı olmuyor güncelleme konusunda veya bootloop açısından.

Oyla:

QQ7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
mi8
Konular
1
Adb kodlarıyla zaten sistemde olan sadece gizli olan paketi aktif ediyorsunuz. O yüzden herhangi bir sıkıntı olmuyor güncelleme konusunda veya bootloop açısından.
Çok teşekkür ederim kardeşim dediğin gibi bl kilitli global ram da dediğin 5 komutu girdim uygulama geldi. xiaomi mesajlar uygulaması kendiliğinden vardı fakat olmayan cihazlar içinde kod varmı sms için.

Oyla:

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
18
Çok teşekkür ederim kardeşim dediğin gibi bl kilitli global ram da dediğin 5 komutu girdim uygulama geldi. xiaomi mesajlar uygulaması kendiliğinden vardı fakat olmayan cihazlar içinde kod varmı sms için.
Sms uygulaması için benim bildiğim bir kod yok hocam.

• Beğen
Tepkiler: QQ7
Oyla:
Üst Alt