- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Ne zaman yayımlanır kullanıma sunulur global rom için acaba
Evet hocam, doğru hatırlıyorsunuz, 11T Pro sahibiyim, neden değişmeliyim? Yeni cihazlar muhteşem sürüm HyperFOS 3 alacakları için mi? MIUI den FOS1 e geçtim, 2 gelecekmiş benim cihaza, bakalım yine ne değişmeyecek...hele FOS 3 çıkınca bakalım, millet memnuniyetlerini nasıl dile getirecekler, cihazlar uçuşa geçecekler mi...ona göre duruma bakalım...ben şu anki cihazımla mutluyumSizde 11T Pro vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam, değişim zamanı gelmiş![]()
Hocam cihazlar eski olunca yeni güncellemeler gelse bile iyi olmuyor maalesef. Direkt HyperOS 3 ile çıkan bir cihaz alıp farkı görmek lazımEvet hocam, doğru hatırlıyorsunuz, 11T Pro sahibiyim, neden değişmeliyim? Yeni cihazlar muhteşem sürüm HyperFOS 3 alacakları için mi? MIUI den FOS1 e geçtim, 2 gelecekmiş benim cihaza, bakalım yine ne değişmeyecek...hele FOS 3 çıkınca bakalım, millet memnuniyetlerini nasıl dile getirecekler, cihazlar uçuşa geçecekler mi...ona göre duruma bakalım...ben şu anki cihazımla mutluyum
Valla ben şu an EU dam memnunum, FOS 2 yi bekliyorum, değişen bir şeyin olacağını da sanmıyorum ama daha sonra CrDroid yükleme olasılığım çok fazla, devamlı güncelleme alıyor ve official romlar yapıyorlar benim cihaz için, şimdilik...Hocam cihazlar eski olunca yeni güncellemeler gelse bile iyi olmuyor maalesef. Direkt HyperOS 3 ile çıkan bir cihaz alıp farkı görmek lazım![]()
Hyper 1 ve 2 çok merak uyandırmamıştı ama 3 ile güzel şeyler geliyor gibiValla ben şu an EU dam memnunum, FOS 2 yi bekliyorum, değişen bir şeyin olacağını da sanmıyorum ama daha sonra CrDroid yükleme olasılığım çok fazla, devamlı güncelleme alıyor ve official romlar yapıyorlar benim cihaz için, şimdilik...
FOS 3 ü sevgili Koçara hocamın cihazından ve yorumlarından takip etmeyi sürdüreceğim
sizin bahsettiğiniz durumda acaba yeni olan iyi olan gelişmiş olan işlemci mi oluyor işletim sistemi mi?Hocam cihazlar eski olunca yeni güncellemeler gelse bile iyi olmuyor maalesef. Direkt HyperOS 3 ile çıkan bir cihaz alıp farkı görmek lazım![]()
Planlı eskitme oluyor hocam. Eski cihazlara da yeni güncellemeyi veriyor ama senin cihaz eski olduğu için yenilikleri kaldıramıyor algısı oluşturuluyorsizin bahsettiğiniz durumda acaba yeni olan iyi olan gelişmiş olan işlemci mi oluyor işletim sistemi mi?
redmi note 12 pro 5g cihazıma en son android ve hyperos kurabilir miyim teknik olarak performanstan bağımsız merak ediyorum. önemli olan güvenlik güncellemesi ve pil kullanımı
Evet, çok merak uyandırmıştı ve ne yazık ki FOS çıktılar, 3 ise görsel olarak hoş duruyorHyper 1 ve 2 çok merak uyandırmamıştı ama 3 ile güzel şeyler geliyor gibi![]()