HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ne zaman yayımlanır kullanıma sunulur global rom için acaba

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
29
Mi 13T global kullanıcı olarak google telefon, kişiler, mesajlar görsel olarak beğenmiyorum.

Ses kalitesi olarak ve stabilite olarak çok memnunum

Çünkü telefonu sıfırlayıp bölgeyi honkong yaptığımda mi arama geldi fakat

Daha sonra tekrar sıfırlayıp turkiye olaraka google telefona gelen güncellemeler ile telefon görüşmeleri çok belli olacak sekilde kalitesi arttı.

Bu yüzden mi aramalar ses kalitesi kötü ise gelmesin

Google telefonda gürültü engelleme var belki mi aramadada var ama google bu işi çok iyi yapıyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Sizde 11T Pro vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam, değişim zamanı gelmiş :)
Evet hocam, doğru hatırlıyorsunuz, 11T Pro sahibiyim, neden değişmeliyim? Yeni cihazlar muhteşem sürüm HyperFOS 3 alacakları için mi? MIUI den FOS1 e geçtim, 2 gelecekmiş benim cihaza, bakalım yine ne değişmeyecek...hele FOS 3 çıkınca bakalım, millet memnuniyetlerini nasıl dile getirecekler, cihazlar uçuşa geçecekler mi...ona göre duruma bakalım...ben şu anki cihazımla mutluyum

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
ruby cihazlara gelmeyen hyperos 3 veya yeni android sürümlerini kendimiz yükleyebilir miyiz?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Evet hocam, doğru hatırlıyorsunuz, 11T Pro sahibiyim, neden değişmeliyim? Yeni cihazlar muhteşem sürüm HyperFOS 3 alacakları için mi? MIUI den FOS1 e geçtim, 2 gelecekmiş benim cihaza, bakalım yine ne değişmeyecek...hele FOS 3 çıkınca bakalım, millet memnuniyetlerini nasıl dile getirecekler, cihazlar uçuşa geçecekler mi...ona göre duruma bakalım...ben şu anki cihazımla mutluyum
Hocam cihazlar eski olunca yeni güncellemeler gelse bile iyi olmuyor maalesef. Direkt HyperOS 3 ile çıkan bir cihaz alıp farkı görmek lazım :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hocam cihazlar eski olunca yeni güncellemeler gelse bile iyi olmuyor maalesef. Direkt HyperOS 3 ile çıkan bir cihaz alıp farkı görmek lazım :)
Valla ben şu an EU dam memnunum, FOS 2 yi bekliyorum, değişen bir şeyin olacağını da sanmıyorum ama daha sonra CrDroid yükleme olasılığım çok fazla, devamlı güncelleme alıyor ve official romlar yapıyorlar benim cihaz için, şimdilik...
FOS 3 ü sevgili Koçara hocamın cihazından ve yorumlarından takip etmeyi sürdüreceğim

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Valla ben şu an EU dam memnunum, FOS 2 yi bekliyorum, değişen bir şeyin olacağını da sanmıyorum ama daha sonra CrDroid yükleme olasılığım çok fazla, devamlı güncelleme alıyor ve official romlar yapıyorlar benim cihaz için, şimdilik...
FOS 3 ü sevgili Koçara hocamın cihazından ve yorumlarından takip etmeyi sürdüreceğim
Hyper 1 ve 2 çok merak uyandırmamıştı ama 3 ile güzel şeyler geliyor gibi :)

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
sizin bahsettiğiniz durumda acaba yeni olan iyi olan gelişmiş olan işlemci mi oluyor işletim sistemi mi?

redmi note 12 pro 5g cihazıma en son android ve hyperos kurabilir miyim teknik olarak performanstan bağımsız merak ediyorum. önemli olan güvenlik güncellemesi ve pil kullanımı

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
sizin bahsettiğiniz durumda acaba yeni olan iyi olan gelişmiş olan işlemci mi oluyor işletim sistemi mi?

redmi note 12 pro 5g cihazıma en son android ve hyperos kurabilir miyim teknik olarak performanstan bağımsız merak ediyorum. önemli olan güvenlik güncellemesi ve pil kullanımı
Planlı eskitme oluyor hocam. Eski cihazlara da yeni güncellemeyi veriyor ama senin cihaz eski olduğu için yenilikleri kaldıramıyor algısı oluşturuluyor :) Bu sebeple yeni cihaz almak istiyoruz. Oysa eski cihazlara da stabil güncelleme yapılabilir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular