- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 11t pro
- Konular
- 0
Ses arttırma ve güç tuşuna basılı tutun recovery menüsüne gireceksiniz factory reset yapın. Veya biraz daha bekleyin yorumlarda 10dakjkada düzeldi diyende varBenim telefonum kilidi kapalı ve imdi atılmamış yd cihazı 14 pro+
Güncelleme sorunu yüzünden bu şekilde kaldı ve açılmıyor yardım edebilecek biri varmı lütfen ?
Düzelmiş olması gerekiyor factory reset ileYaptım efendim tekrar aynı ekranda takılı kalıyor
YAZILIMSAL KAYIT ile işlem yapılanYaptım efendim tekrar aynı ekranda takılı kalıyor
Force restart bombardımanı yap:Bugün oldu 3 - 4 gün efendim ve hala bir açılma söz konusu değil
Hindistan sürümü, server kaydı açıkken imei atıldı hocam.çin cihazı ise direnç gerekiyor
Uçmaz hocamHindistan sürümü, server kaydı açıkken imei atıldı hocam.
Bir türlü beceremedim kilit de kapalı nasıl yapıcam bunu benForce restart bombardımanı yap:
Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tut (ekran kapanana kadar).
Telefon kapanıp açılmaya çalışınca hemen tekrar aynı şeyi yap.
15-20 kez üst üste tekrarla (bazı kişilerde 10, bazılarında 15+ gerekiyor).
Bu işlem HyperOS 3'ün "emergency rollback" mekanizmasını tetikliyor ve HyperOS 2.x'e geri dönüyor.
Düzelmiş olması gerekiyor factory reset ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YAZILIMSAL KAYIT ile işlem yapılan
Note 13 pro plus + (zircon)
Note 13 pro 4g (emerald)
Note 14 pro + (çin server kayıtlı, fake rom)
xiaomi 12 & 13 serisi ve 14 ultra (Dirençsiz fake rom)
modellerini hyperos 3 e güncellerseniz recovery ekranında kalır. Bu durumu yaşayan kişiler recovery ekranında 7 - 8 defa reboot yaparak cihazını eski sürümde açabilirler.