Yardım Hyperos 3.0 güncellemesi almıyor

axz4600

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
note 14 pro+
Konular
1
Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar, öncelikle telefonum xiaomi note 14 pro+ telefona 25.02.2026 tarihi itibari ile hyperos 3.0 güncellemesi geldi. Bu arada telefon 2.0.205.0.VOPINXM OS sürümü yüklü. Cihaz india cihazı yanılmıyorsam. Dün akşam güncellemeyi denedim telefon reboot ekranına gelip "This system version can't be installed on this device" hatasını aldım sonrasında cihaz 10dk sonra kendine geldi ve güncellemeyi iptal etti. Daha önce hyperos 2.0.201.0 sürümünden 2.0.205.0 güncellemesini başarıyla yapmıştı. Bugün yeniden yükleme işlemi yapıyım dedim ayarlardan ama "ROM'u indirin ve yeniden güncellemeyi deneyin" hatasını verdi. Bu cihazı güncellemem için ne yapmam gerekli ya da anlayan varsa rom yükleme işlerinden yardımcı olabilir mi?

Osirisx84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ays
Cihazım
Xaiomi mi max 2
Konular
0
Aynı problem bende de var ve şuan uygulama izinlerine erişimim iptal oldu. Hiçbir uygulamayı kullanamıyorum

dr20mouse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
ElektronikTekniker
Konular
0
Aynı sorun bizde de var telefonu eski sürüme döndürdüm sıfırlayıp ama sorunlu çalışıyor. Acaba kilit açıp miflash ile recovery rom kursam imei uçar mı?

kadva_89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ç.
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2
Arkadaşlar genel bi sorun bu.Epey araştırdım ve genel kanım şu oldu.Öncelikle sorunun kaynağını bulmak epey zamanımı aldı ama chatgptye her şeyi verip sorunu anlatınca gözümüzden kaçan küçük ama önemli sorunu farketti hemen.Bizim paketimiz VOPINXM iken gelen güncelleme WOPINXM.Bu yüzden uyuşmuyor paketler.Araştırdığımda bizim romumuz hem Hindistana hem globale dağıtılan bi rom.Bunu telefon modelinden teyit edebilirsiniz(24115RA8EG).Yani bu güncelleme(WOPINXM) bizim değil sadece Hindistan bölgesinin bence.Ama bize de görünüyor ve bu bir hata gibi.Muhtemelen yakın zamanda asıl güncelleme gelecek.Ama telefonumun içine etti Xiaomi,her şey allak bullak oldu.Paketi yüklerken hata verince ve fabrika ayarlarına dönmekten başka çare kalmayınca iyi sinir oldum.Üstüne bi de tekrar kurulum sonrası telefon bi garipleşti.Hayırlısı bakalım bekliyorum doğru güncellemeyi

mrtkrc07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
amethyst
Konular
2
Arkadaşlar genel bi sorun bu.Epey araştırdım ve genel kanım şu oldu.Öncelikle sorunun kaynağını bulmak epey zamanımı aldı ama chatgptye her şeyi verip sorunu anlatınca gözümüzden kaçan küçük ama önemli sorunu farketti hemen.Bizim paketimiz VOPINXM iken gelen güncelleme WOPINXM.Bu yüzden uyuşmuyor paketler.Araştırdığımda bizim romumuz hem Hindistana hem globale dağıtılan bi rom.Bunu telefon modelinden teyit edebilirsiniz(24115RA8EG).Yani bu güncelleme(WOPINXM) bizim değil sadece Hindistan bölgesinin bence.Ama bize de görünüyor ve bu bir hata gibi.Muhtemelen yakın zamanda asıl güncelleme gelecek.Ama telefonumun içine etti Xiaomi,her şey allak bullak oldu.Paketi yüklerken hata verince ve fabrika ayarlarına dönmekten başka çare kalmayınca iyi sinir oldum.Üstüne bi de tekrar kurulum sonrası telefon bi garipleşti.Hayırlısı bakalım bekliyorum doğru güncellemeyi
donanım olarak çin cihazı ama ayarlarda global görünüyor

dr20mouse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
ElektronikTekniker
Konular
0
Telefon garip çalışıyor fabrika ayarlarına dönmek düzeltmedi. Mi flash ile recovery rom atsam imei uçar mı server kayıtta bilgisi olan varsa çok makbule geçerdi..

kadva_89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ç.
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2
Bilmiyorum ben de vallahi kardeş

kadva_89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ç.
Cihazım
Note 8 pro
Konular
2
Biraz daha kurcaladım.Aslında bu isim farklılığı önemli değil gibi.Çünkü daha önceki güncelleme isimlerine baktığımda diğer romlarda da isim farklılığı var.Sorun ne gerçekten anlaşılır gibi değil.Bür daha güncelleme denemeye de korkuyorum,telefon yeniden düzene girdi biraz.
Siz de bakmak isterseniz miuirom.org dan inceleyebilirsiniz
Mesela global romun da hyperos 2 versiyonu adı vopmixm iken 3 versiyonu ismi wopmixm.onda da aynı yani.İsimle ilgili bi sıkıntı değil bu

mrtkrc07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
amethyst
Konular
2
Telefon garip çalışıyor fabrika ayarlarına dönmek düzeltmedi. Mi flash ile recovery rom atsam imei uçar mı server kayıtta bilgisi olan varsa çok makbule geçerdi..
çin cihazı ise direnç gerekiyor

Üst Alt