HyperOS 2 ile Gelecek belirtilen ve beklenen özelikler, uzun zamandır kamera uygulamasına gelmeyen güncelleme bir çok kullanıcıyı yıldırmıştır diye düşünüyorum takılma, optimize sorunları sebebiyle.
Ama aşağıda da belirtilen özeliklerin geleceğini de düşünür isek gerçekten güzel adımlar atıldığını düşünüyorum.
Süper Duvar Kağıtlarını zanımca tüm modellere değil de Xiaomi veya üst işemci destekli cihazlara getireceklerini düşünüyorum.
Optimize Edilmiş Animasyonlar
HyperOS 2.0, özellikle Snapdragon 8 Gen 2 veya üzeri işlemcilere sahip cihazlarda optimize edilmiş, daha akıcı ve hızlandırılmış sistem animasyonlarına sahiptir.
Süper Duvar Kağıtları: Okyanus ve Çöl Temaları
Yeni Süper Duvar Kağıtları özelliği, pürüzsüz, incelikli animasyonlarla görsel olarak çekici arka planlar sunan Okyanus ve Çöl temalarını içerir.
Gelişmiş Dokular 2.0
Advanced Textures 2.0, kullanıcı arayüzünün görünümünü iyileştirir ve düğmelere ve diğer etkileşimli parçalara dokunsal bir his katarak birinci sınıf bir işletim sistemi deneyimine katkıda bulunur.
Yenilenen Kamera Arayüzü
Yeni Kamera Kullanıcı Arayüzü sezgisel ve kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlandı; ayarlara basit erişim sağlıyor ve kullanıcıların mükemmel çekimi yakalamaya odaklanmasına olanak tanıyor.
Xiaomi Hypermind 2.0 Yapay Zeka Motoru
Yeni Xiaomi Hypermind 2.0 AI motoru, kullanıcı davranışlarından öğrenerek ve kaynakları akıllıca tahsis ederek performansı ve pil ömrünü optimize ediyor.
Yeni Bildirim ve Widget Yığınlama Efektleri
HyperOS 2.0, bildirimleri ve widget'ları işlemenin yeni yollarını sunarak kullanıcıların uyarıları yığınlamalarına ve bunlarla düzgün bir şekilde etkileşime geçmelerine olanak tanıyor.
Uyumlu Kontrol Merkezi
Kontrol merkezi, bildirim paneliyle daha uyumlu hale getirilerek daha sorunsuz ve kusursuz bir deneyim sunuldu.
Gelişmiş Her Zaman Açık Ekran (AOD) Ayarları
AOD özelliği daha fazla özelleştirme seçeneği sunarak kullanıcıların ekranda görüntülemek istedikleri bilgileri şekillendirmelerine olanak tanıyor.
Xiaomi'nin HyperOS 2.0 aracılığıyla kullanıcılara en yeni Android özelliklerine ve kendi yenilikçi yazılım geliştirmelerine erişim sağlama konusundaki kararlılığıbu güncellemede açıkça görülüyor. Kullanıcılar, genel kullanıcı deneyimini geliştirmek için tasarlanmış daha fazla iyileştirme ve entegrasyon bekleyebilirler.