- Adım
- İsa
- Cihazım
- Resmi pro
- Konular
- 4
Size özelden atıyorum. Bağlanır ve oradan bilgi alabilirsinizarkadaş kim benim cihaz global direk yaptrırayım
Size özelden atıyorum. Bağlanır ve oradan bilgi alabilirsinizarkadaş kim benim cihaz global direk yaptrırayım
Cihazınız global veya çin sürümlu olması önemli değil. Artık çözüme ulaştılar. Uzak bağlantı ile dirençli ve çift imei atılmış cihazda tek sim kullandığınız sürece server kayıt ile mümkün hale geldi. Fakat çok yoğunluk var ve sıranın size gelmesini bekliyorsunuz. En son 150 160 dolar civarında maliyet çıkıyordu. Forumda duyuru yapacaklardır diye düşünüyorum. Bende şuan çin cihazı dirençli kullanıyorum. Os 1 sürümünde. Yakında herkesin sorunu çözülür diye düşünüyorum.Merhaba, esime almıştım direncli ve çift sim imei atılmış 14 ultra. hyperOS 2 güncellemesi gelince nv hatasinda kaldı. İmeiler gitmedi ama. Guncelleyemedik. Tekrar hyperOS 1 de acildi. Rezil olduk hanıma. Cihazın bl kilidi kapalı.
Hocam bu için çözümü nedir. Ne yapmak gerek.
Bl kilidi mi açılması gerek, rom mu atılması gerek. Server kaydı diyorlar öyle birşey mi gerek