HyperOS HyperOS 2.0 EU ROM

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Yeni güncelleme geldi. 17.01.2025

xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.102.0.VNACNXM_15

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-18-19-00-04-402_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-18-19-00-04-402_com.android.settings-edit.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 4

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Merhaba, esime almıştım direncli ve çift sim imei atılmış 14 ultra. hyperOS 2 güncellemesi gelince nv hatasinda kaldı. İmeiler gitmedi ama. Guncelleyemedik. Tekrar hyperOS 1 de acildi. Rezil olduk hanıma. Cihazın bl kilidi kapalı.

Hocam bu için çözümü nedir. Ne yapmak gerek.
Bl kilidi mi açılması gerek, rom mu atılması gerek. Server kaydı diyorlar öyle birşey mi gerek

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Merhaba, esime almıştım direncli ve çift sim imei atılmış 14 ultra. hyperOS 2 güncellemesi gelince nv hatasinda kaldı. İmeiler gitmedi ama. Guncelleyemedik. Tekrar hyperOS 1 de acildi. Rezil olduk hanıma. Cihazın bl kilidi kapalı.

Hocam bu için çözümü nedir. Ne yapmak gerek.
Bl kilidi mi açılması gerek, rom mu atılması gerek. Server kaydı diyorlar öyle birşey mi gerek
Cihazınız global veya çin sürümlu olması önemli değil. Artık çözüme ulaştılar. Uzak bağlantı ile dirençli ve çift imei atılmış cihazda tek sim kullandığınız sürece server kayıt ile mümkün hale geldi. Fakat çok yoğunluk var ve sıranın size gelmesini bekliyorsunuz. En son 150 160 dolar civarında maliyet çıkıyordu. Forumda duyuru yapacaklardır diye düşünüyorum. Bende şuan çin cihazı dirençli kullanıyorum. Os 1 sürümünde. Yakında herkesin sorunu çözülür diye düşünüyorum.

Üst Alt