H.kadioglumi 14 global cihazıma eurom kurunca şebeke gidiyor. Tekrar global roma geçince şebeke geliyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
Benim BL kilidim açık. İstediğim Rom u kullana biliyorum.Sizin Bootloader açık galiba EU rom kurduğunuza gore. Doğrumu?
Hocam server kaydını kime yaptırdınız özelden yazabilir misinizYeni güncelleme geldi.
xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.13.0.VNACNXM_15
Rom - XİAOMİ 14 ULTRA HyperOS 2.0 EU ROM
Yeni güncelleme geldi. xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.13.0.VNACNXM_15 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.13.0.VNACNXM_15.zip/downloadforum.miuiturkiye.net
güncelleme gelse ne olacak yapamıoruz ki hem dirençli tel hem çift sim kayıtlı server da olmuyor kaldık öleYeni güncelleme geldi. 05.01.2025
xiaomi.eu_AURORA_OS2.0.101.0.VNACNXM_15
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Server kaydı oluyor. Benim cihaz çin. İşlemi yapacak arkadaş ile görüştüm. Cihazım 2 imeili atılı ama tek sım kullanıyorum. Çin server leri kapalı şuan açılsın duyuru yapacağım dedi. Cihazım global olsaydı direk server kaydı yapacaktı. Artık direnç li cihazlarda yapıyorlar. Sadece ücreti 120 dolarlara kadar çıkıyor.güncelleme gelse ne olacak yapamıoruz ki hem dirençli tel hem çift sim kayıtlı server da olmuyor kaldık öle
arkadaş kim benim cihaz global direk yaptrırayımServer kaydı oluyor. Benim cihaz çin. İşlemi yapacak arkadaş ile görüştüm. Cihazım 2 imeili atılı ama tek sım kullanıyorum. Çin server leri kapalı şuan açılsın duyuru yapacağım dedi. Cihazım global olsaydı direk server kaydı yapacaktı. Artık direnç li cihazlarda yapıyorlar. Sadece ücreti 120 dolarlara kadar çıkıyor.