Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 7 ve Mi A3 cihazlarımda deneyip, beğendiğim Gcam'i sizlerle paylaşmak istedim.
Özellikle note 7 ön kamera portre modunda diğer gcamlerden çok daha iyi çekiyor.
Tabiki de iyi çekim görecelidir.Bana iyi gelen size gelmeyebilir.
LİNKLER: Yeni sürüm R6
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ESKİ SÜRÜM
CONFİGS:
Diğer bazı modeller için configs:
ekteki dosyadan configler indirebilirsiniz.İnen xml direk configs klasörüne iner, ayrıca taşımanıza gerek kalmaz.Hypercam içerisinde modeliniz yok ise GB Downloads bölümünden de indirebilirsiniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
(NOT: Fotoğrafların bir kısmı alıntıdır)
Asus:
- ZenFone 6
- ZenFone 5
- ZenFone 4
- ZenFone Max Pro M1
- ZenFone 3 Zoom
Xiaomi:
- Mi A1
- Mi A2
- Mi A3
- Mi 8
- Mi 8 Lite
- Mi 9
- Mi 9 SE
- Mi 9T
- Redmi K20
- Redmi K20 Pro
- Pocophone
- Mi Mix 2s
- Mi Mix 3
- Mi Max 3
- Redmi S2
- Redmi Note 5
- Redmi Note 6
- Redmi Note 7
- Redmi 7
Sizin telefom mi 9se galiba hocam. Ben yukarıdaki linkten verdiğim hypercam ı kullanıyorum.Sorunsuz çalışıyor. Ama tatmin edici mi? Hayır. O yüzden sürekli deneme yanılma ile yükle sil arası gidip geliyorum Hem android 10 hem miui 11 geçince, uyumlu Gcam henüz ya yok ya da ben ulaşamadım henüz Ama pes etmedim denemeye devam. Şimdilik hypercam ile idare ediyorum, bir ilerleme kaydedebilirsem bilgi veririm Hocam. Ama şimdilik beklemede kalacağız gibi
Sizin telefom mi 9se galiba hocam. Ben yukarıdaki linkten verdiğim hypercam ı kullanıyorum.Sorunsuz çalışıyor. Ama tatmin edici mi? Hayır. O yüzden sürekli deneme yanılma ile yükle sil arası gidip geliyorum Hem android 10 hem miui 11 geçince, uyumlu Gcam henüz ya yok ya da ben ulaşamadım henüz Ama pes etmedim denemeye devam. Şimdilik hypercam ile idare ediyorum, bir ilerleme kaydedebilirsem bilgi veririm Hocam. Ama şimdilik beklemede kalacağız gibi