- Adım
- Kürşat
- Cihazım
- Mİ 9T PRO
- Konular
- 1
standart twrp veya orange fox yeterli hocam metadatalı veya dynamic unofficial orangefox vs olmaz twrp sitesinden indirip flashlama yapmanız bile yeterli olacaktır onunla format data recovery yapıp romu alın cihaz içine ve vendor data cache art cache system wipe edip rom kurunhocam evolution x romumu yaklaşık bir aydır kullaniyorum son güncellemesinide yaptım fakat bir kaç bug var hala düzelmiyor, bende yukarıdaki arkadasin attığı romu telegramda daha önce görmüştüm kullanici yorumlarina göre şuana kadarki en iyi hyperos rom oldugunu söylüyorlar, uzun lafın kısası dün bu romu verilen orangefox ile birlikte indirdim twrpyi guncelledim fakat recovery yeniden basladiginda dosyalarda sadece fox isimli bir klasör duruyordu bende romu atamadim + olarak wipe kismina girdiğimde daha önce görmediğim bellekler olduğunu gördüm (sizin yazdığınız gibi metadata dahil) acaba nasıl bir çözüm önerirsiniz? bilgisayardan tekrar recovery atmayi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
standart android 13 ve altı veya hyper os romlar için normal orangefox veya twrp kullanınhocam evolution x romumu yaklaşık bir aydır kullaniyorum son güncellemesinide yaptım fakat bir kaç bug var hala düzelmiyor, bende yukarıdaki arkadasin attığı romu telegramda daha önce görmüştüm kullanici yorumlarina göre şuana kadarki en iyi hyperos rom oldugunu söylüyorlar, uzun lafın kısası dün bu romu verilen orangefox ile birlikte indirdim twrpyi guncelledim fakat recovery yeniden basladiginda dosyalarda sadece fox isimli bir klasör duruyordu bende romu atamadim + olarak wipe kismina girdiğimde daha önce görmediğim bellekler olduğunu gördüm (sizin yazdığınız gibi metadata dahil) acaba nasıl bir çözüm önerirsiniz? bilgisayardan tekrar recovery atmayi düşünüyorum