Soru Hyper OS dağıtım sacmaligi

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
54
Xiaomi, MIUI 12.5'i de devrim diye anlattı. Gelen ise öncekini arattı. MIUI 13 için de aynısı oldu ve yine gelen öncekini arattı. Bunlar reklam hareketleri, nomal şeyler onlar için. Ayrıca bizim cihazlara vermiyor değiller, şu an beta olarak dağıtımda veya verilmek üzere. 13T Pro'ya geldi misal bir sürüm. Cihazın çıkış tarihine göre bağlı bir şey değil dağıtım. Önemli olan bu ay içinde gelecek olması ve düzgün gelmesi.
factory fırmware atıyorum suan hyperos gelsede yuklemıyeceım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi, MIUI 12.5'i de devrim diye anlattı. Gelen ise öncekini arattı. MIUI 13 için de aynısı oldu ve yine gelen öncekini arattı. Bunlar reklam hareketleri, nomal şeyler onlar için. Ayrıca bizim cihazlara vermiyor değiller, şu an beta olarak dağıtımda veya verilmek üzere. 13T Pro'ya geldi misal bir sürüm. Cihazın çıkış tarihine göre bağlı bir şey değil dağıtım. Önemli olan bu ay içinde gelecek olması ve düzgün gelmesi.
cıhaza factory yazılım kurdum factory yazılım dedıgı aosp rommus :D ılgınc bılmıyordum

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
factory fırmware atıyorum suan hyperos gelsede yuklemıyeceım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cıhaza factory yazılım kurdum factory yazılım dedıgı aosp rommus :D ılgınc bılmıyordum
Engineer rom kurdunuz galiba siz. O rom günlük kullanım için uygun değil hocam, bilginiz olsun. :)

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
54
Engineer rom kurdunuz galiba siz. O rom günlük kullanım için uygun değil hocam, bilginiz olsun. :)
farkettım rus romu yukluyorum guncellemeyıde kapatacagım mi 14 pro alıcam 13t benım ıcın bıtmıstır :D

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
135
Abartıyorsunuz bu kadar rom cart curt atma sebebi nedir kaç tane telefon kullandım biriyle bile oynamadım fabrika çıkışıyla kullanıyorum ne sorun yaşadım ne takılma.

Hyperos bence büyük bir devrim olmayacak ama kamerada değişim olsun iyileşsin özellik gelsin, resimden yazı alma gibi vs ufak tefek özellikler gelsin kısaca her anlamda özellik gelsin resimde yapay zeka Samsung misali olsun bide daha stabil olsun kasmasın yeter 👍

Ay fotosu vs tüm fotolar hala samsung ta en iyisi neden? Lenslerden dolayı mı yoo hepsi aynı lensleri kullanıyor sebebi yapay zeka.

Samsung s21 fe kullanırken 3 günlük sakalımla ön kamera çekimi yapınca sakallarım tel tel görünüyor, ama note 11 pro plus ta ön kamerayı açınca yine sakallar tel tel ama çektikten sonra sakallı bölge gri duruyor.

Kısaca Xiaomi bunları çözsün yemişim romu :)

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
farkettım rus romu yukluyorum guncellemeyıde kapatacagım mi 14 pro alıcam 13t benım ıcın bıtmıstır :D
Hocam sizde uzun zamandır Xiaomi kullanıyorsunuz. Bunları zamanında çok yaşadık. Hemen bitmiştir vb. diyip gözünüzde büyütmeye gerek yok. HyperOS yeni bir işletim sistemi değil. Alt yapı tamamen aynı Miui 15 olacakken radikal bir kararla ismini HyperOS yaptılar. Sadece Android sürümü 14 oluyor. Geri kalan tüm her şey aynı. Henüz kullandığımız 13T - 13T Pro cihazlarımız için Stabil rom yayınlanmış değil. Aynılarını Miui 12 - 13 - 14 ilk çıktığı zamanlarda da yaşamıştık. OS-1.0.0.6 vb. çıkmadan HyperOS'a geçilmez zaten. Hazirana kadar Rus romuna devam ;)

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Redmi Note 12 Pro 5G telefonuma iOS 17 güncellemesi gelmezse Xiaomi benim için bitmiştir. Alırım 100'lük bir kart, keyfime bakarım.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
12t ye. İle stabil fastboot yazıl yayınlandı ama hala 13t ye stabil bir hyperos yazılımı yayınlanmadı gerçekten bu çekik gözlüler insanları kusturmeye çalışıyor başka açıklaması yok
Aynı olay redmi note 13 ile 12 arasında da var. 13 e verilmedi ama 12 ye geldi.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
54
Hocam sizde uzun zamandır Xiaomi kullanıyorsunuz. Bunları zamanında çok yaşadık. Hemen bitmiştir vb. diyip gözünüzde büyütmeye gerek yok. HyperOS yeni bir işletim sistemi değil. Alt yapı tamamen aynı Miui 15 olacakken radikal bir kararla ismini HyperOS yaptılar. Sadece Android sürümü 14 oluyor. Geri kalan tüm her şey aynı. Henüz kullandığımız 13T - 13T Pro cihazlarımız için Stabil rom yayınlanmış değil. Aynılarını Miui 12 - 13 - 14 ilk çıktığı zamanlarda da yaşamıştık. OS-1.0.0.6 vb. çıkmadan HyperOS'a geçilmez zaten. Hazirana kadar Rus romuna devam ;)
Rus romu yükledim globale bin basar gayet memnun kaldım hyperosa ihtiyaç kalmadı 😀😀 artık Xiaomi benim için bitmemiştir

grosmall

..::BESMELESİZ İŞTE HAYIR YOKTUR:::..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Mi 13 t
Konular
2
Ustalar aranızda 13 t ye vendor_boot yükleyen var mı? Yükleme komutu tam olarak yazar mısınız

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu