- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 0
15 serisine alerjileri var galiba 
yakında verirler hocam dert etmeyin. Çok meraklı iseniz xiaomi topluluğu uygulamasından hyperos 3 testine katılmayı düşünebilirsiniz belki önden verirler orada. Kendi cihazım için konuşursam ben ciddi bir değişim göremedim.Vermediler Xiaomi 15 ultraya şu an kullanıyorum yok.
Cihazınız nedir hocamyakında verirler hocam dert etmeyin. Çok meraklı iseniz xiaomi topluluğu uygulamasından hyperos 3 testine katılmayı düşünebilirsiniz belki önden verirler orada. Kendi cihazım için konuşursam ben ciddi bir değişim göremedim.
Bende 14 ultra (Aurora) var. Global yazılım, xiaomi topluluğunda teste katılmıştım.Cihazınız nedir hocam
Ben 15 ultra hyperos 2 kullandım SONRA 17 pro Max a geçtim işlemcileri neredeyse aynı olmasına rağmen hyperos 2 resmen vasat kalıyordu hyperos 3 un yanindaBende 14 ultra (Aurora) var. Global yazılım, xiaomi topluluğunda teste katılmıştım.
Hyperos 2 tırt bir yazılım gerçekten. Hyperos 1 ile cihazımı çok kısa bir süre kullanma fırsatım oldu kesinlikle 1 daha iyi 2 den. 3 şimdilik iyi fakat bir kaç arayüzde sorun yaşadım. Onun dışında iyi.Ben 15 ultra hyperos 2 kullandım SONRA 17 pro Max a geçtim işlemcileri neredeyse aynı olmasına rağmen hyperos 2 resmen vasat kalıyordu hyperos 3 un yaninda
Arkadaşlar bl kapalı cihazda bölge falan değiştirerek güncelleme alamiyormuyuz