Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
15 ve 15 Ultra Çin romu için 2 hafta önce HyperOS 3.0 rom paylaşılmış. Bu cihazlar için Eu rom Çin romu üzerinden düzenlendiği için üzerinde çalışılıyordur elbet. Gelmesi yakındır.
Eu rom cin romunun duzenlenmisi die biliyorum bende yakında eu hypros 3 paylaşılır heralde

YagizAlim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
1
Peki şuan EU rom kullanmaya yeni geçmiş birisi olarak , güncelleme için de fasboot'a alarak rom yükler gibi mi yapacağım yoksa normal telefonu günceller gibi kablosuz şekilde bağlamadan pc'ye güncelleme şansım var mıdır ?

reos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Noter
Konular
5
Peki şuan EU rom kullanmaya yeni geçmiş birisi olarak , güncelleme için de fasboot'a alarak rom yükler gibi mi yapacağım yoksa normal telefonu günceller gibi kablosuz şekilde bağlamadan pc'ye güncelleme şansım var mıdır ?
Güncelleme içinde fastboot olarak rom yükler gibi yükleyeceksin lakin çalışdırdığın bat dosyası upgrade olacak

reos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Noter
Konular
5
siz seçeceksiniz

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11

HyperOS 2'den HyperOS 3.0'a Eu Rom ile geçecekseniz eğer temiz kurulum tavsiye edilmektedir. Yine'de güncellemek isterseniz eğer fastboot moduna alıp update.bat çalıştırmanız gerekmektedir.

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
HyperOS 2'den HyperOS 3.0'a Eu Rom ile geçecekseniz eğer temiz kurulum tavsiye edilmektedir. Yine'de güncellemek isterseniz eğer fastboot moduna alıp update.bat çalıştırmanız gerekmektedir.
Hocam rica etsem biraz daha açarmısınız konuyu? Şuana kadar hep mi flash tool dan rom yükledim, dediğinizi nasıl yapacağım acaba?

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Hocam rica etsem biraz daha açarmısınız konuyu? Şuana kadar hep mi flash tool dan rom yükledim, dediğinizi nasıl yapacağım acaba?

Tabi ki, Eklediğim görselden örnek verecek olursak eğer Eu rom indirip zip dosyasını klasöre çıkarttığınız zaman karşınıza klasörde'ki gibi dosyalar gelecektir. Bizim dikkat etmemiz gereken en altta bulunan 2 adet bat dosyası, Eu romlar artık hybrid olduğu için ister TWRP üzerinden ister Mi Flash aracılığı ile istersenizde telefonunuzu Fastboot moduna alıp Sıfır kurulum yapacaksanız eğer First İnstall With Data Format.bat dosyasını çalıştıracaksınız güncelleme yapacaksanız eğer Update Rom.bat dosyasını çalıştıracaksınız.En son yöntem CMD üzerinden yapıldığı için en güvenli yöntem diyebilirim. TWRP veya Mi Flash üzerinden rom yüklemek riskli olduğu için CMD yöntemi ile rom yüklemeyi veya güncellemeyi öneririm. Birde Her zaman Eu rom yüklerken kendim temiz kurulum yapma taraftarıyımdır o yüzden sizlere de her zaman temiz kurulum yapmayı tavsiye ediyorum.

g-png.186027

Mithril0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Tabi ki, Eklediğim görselden örnek verecek olursak eğer Eu rom indirip zip dosyasını klasöre çıkarttığınız zaman karşınıza klasörde'ki gibi dosyalar gelecektir. Bizim dikkat etmemiz gereken en altta bulunan 2 adet bat dosyası, Eu romlar artık hybrid olduğu için ister TWRP üzerinden ister Mi Flash aracılığı ile istersenizde telefonunuzu Fastboot moduna alıp Sıfır kurulum yapacaksanız eğer First İnstall With Data Format.bat dosyasını çalıştıracaksınız güncelleme yapacaksanız eğer Update Rom.bat dosyasını çalıştıracaksınız.En son yöntem CMD üzerinden yapıldığı için en güvenli yöntem diyebilirim. TWRP veya Mi Flash üzerinden rom yüklemek riskli olduğu için CMD yöntemi ile rom yüklemeyi veya güncellemeyi öneririm. Birde Her zaman Eu rom yüklerken kendim temiz kurulum yapma taraftarıyımdır o yüzden sizlere de her zaman temiz kurulum yapmayı tavsiye ediyorum.

g-png.186027
Hocam bende istiyorum formatlayıp rom yüklemek ama daha geçen hafta yükledim eu romu, sırf 200gb fotoğraf var ve yüklemesi saatler sürüyor maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g-png.186027
Çok teşekkürler hocam vakit ayırıp uğraştığınız için.

Üst Alt