Sohbet Huawei mate 9 aldım

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hayırlı olsun hocam. Keşke Mate 10 serisini biraz daha bekleseydiniz, özellikle de Mate 10'un düz versiyonunu :)
Bütçeyi asiyordu, fakat bundan sonra huawei'den devam edeceğim.

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Hayırlı olsun, güle güle kullanın İnşallah.....dediklerimi de sakın unutmayın8=)

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Öncelikle hayırlı olsun
Aynen benim 3 adet Vayvey deneyimimde de bunu gördüm. Çok sağlam cihaz yaparlar.
İstediğin resmi fan sitesine yazsan da değişen olmaz. canları isterse güncelleme verirler.
Kısmetin varsa geliştiricilerin tercihi olursa belki custom rom çıkar...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bütçeyi asiyordu, fakat bundan sonra huawei'den devam edeceğim.

Siz her ne kadar Xiaom'den Huawei'e geçiş yaptıysanızda, 2018 de Xiaomi SD 845 li muhteşem cihazlar çıkaracak ve Siz dönüp, dolaşıp, yine Xiaomi'ci olacaksınız.....Huawei'cilerin hepsi eninde sonunda Xiaomi'ci olurlar

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Siz her ne kadar Xiaom'den Huawei'e geçiş yaptıysanızda, 2018 de Xiaomi SD 845 li muhteşem cihazlar çıkaracak ve Siz dönüp, dolaşıp, yine Xiaomi'ci olacaksınız.....Huawei'cilerin hepsi eninde sonunda Xiaomi'ci olurlar

Hocam işlemci ile işim yok :) kamera arayüz tasarım pil :) ama xiaomiye geri donduyumde bildirim sıkıntısını yine cekeceğim, onuda duzeltirler insallah

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Bence 2018 yılında kamera işinde de çok iyi cihazlar çıkaracak Xiaomi. Bunu düşük bütçelik telefonlarına bile ön tarafa çok iyi selfie kameraları koyarak gösterdi yıl sonuna doğru. Zaten Mi6 ve Note 3 ün de çok iyi arka kameraları var. Yazılımsal olarak geliştireceklerini düşünüyorum çünkü bu markanın resmi forum sitesi var ve kullanıcıları ile sürekli iletişim halinde bir marka. Geri dönüşleri ciddiye alacaklardır.

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
. Mate 9 güzel tercih bende mate 10 aldım hemen sattım aksilik olmazsa yarın mate 10 pro elimde olacak. Xioami 835 li cihaz çıkarsa da ki şu anda olan cihazlar var genede kamera olayını halletmeği sürece ben almam. Şu anda kirin 970 eşdeğer işlemci A11 İPhone X işlemcisidir. 845 kesinlikle 970 ayarı değildir. Mate 10 oreo ile geliyor ve arayüz adeta akıyor. . Kamera muhteşem ötesi söylenecek tek söz yok artık diyorum. Huawei gerçekten büyük işlere imza atıyor. Bence biraz dişinizi sıkın ve mate 10 alın derim. Dubai en ucuz yerlerden birisi mate 10 2500tl ye maloldu. Mate 10 pro da 3100tl ye geliyor. İmkanı olan dubai den aldırsın.

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Xioami'yi tercih edenlerin çoğu f/p olduğu içindir. Xioami'nin esprisi zaten f/p olması. Bir telefona 2.000 TL'den yukarı verilmeyeceğini gösteren bir firmadır. Her ne olursa olsun f/p isteyen kişi istisnasız kayıtsız şartsız Xioami'yi tercih etmektedir

Her zaman derim bir telefona çuvalla para verilmez.

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan :)

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
1600 TL ye 4 gb RAM, 128 GB dahili hafıza, 155550 AnTuTu skoru olan başka bir cihaz gösterin hemen alayım. Cillop gibi yüz tanıması, öküzlemesine hızlı cihazı bu fiyata başka hiçbir yerde bulamam.

Tamam Mate 9 güzel cihaz ama kalkıpta 3000-4000 küsür TL vermem mümkün değil bir cep telefonuna. Elimdeki cihazla yapamayacağım şeyi söyleyin eyvallah diyeyim size. Yok söyleyecek bir sözünüz yoksa mubarek olsun telefonunuz size. Ben gayet memnunum telefonumdan...

Son düzenleme:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Mate 9 sıfır fiyatı şu anda ithalatçı garantili 2100tl. Mi 6 ile neredeyse aynı fiyatta. Tercih yapmak gerekirse Mate 9 derim ki Mi Mix kullanmış birisi olarak söylüyorum. Aynı zamanda mate 9 da kullandım şu an eşim kullanmakta. Xioami fiyat olarak uygun olduğu için tercih edilen bir marka. Mix de gerçekten çerçevesiz ilk telefon olma özelliği ile dikkat çekti ve bende aldım kullandım. Fiyat performans deniyor ama mix ucuz bir telefon değildi. Ona rağmen kamerası gene fiyasko oldu. Mate 9 ile aynı kareyi çektiğimde Mix i kırasım geliyordu. Ben alacak olsam 2100tl ye mate 9 alırdım. Leica lensler gerçekten fark yaratıyor. Kirin 960 da gayet performanslı bir işlemci.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
. Mate 9 güzel tercih bende mate 10 aldım hemen sattım aksilik olmazsa yarın mate 10 pro elimde olacak. Xioami 835 li cihaz çıkarsa da ki şu anda olan cihazlar var genede kamera olayını halletmeği sürece ben almam. Şu anda kirin 970 eşdeğer işlemci A11 İPhone X işlemcisidir. 845 kesinlikle 970 ayarı değildir. Mate 10 oreo ile geliyor ve arayüz adeta akıyor. . Kamera muhteşem ötesi söylenecek tek söz yok artık diyorum. Huawei gerçekten büyük işlere imza atıyor. Bence biraz dişinizi sıkın ve mate 10 alın derim. Dubai en ucuz yerlerden birisi mate 10 2500tl ye maloldu. Mate 10 pro da 3100tl ye geliyor. İmkanı olan dubai den aldırsın.

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Mate 10'u neden hemen satmıştınız? Pro da hayırlı olsun o zaman :)

Kirin 970'in eşdeğer işlemcisinin SD 845 olmadığından bahsetmişsiniz; bence Yapay zeka haricinde dengi SD 835 zaten. Yapay zeka konusunda SD 845 dahili DSP motorunu kullanıyor; Kirinde ise Apple gibi ayrı bir NPU birimi var. Farkları bu; fakat yapay zeka konusunda şuan için SD 845 çıkmadan net olarak şudur diyebilmek zor. Tabi, SD 845; yapay zeka konusunda vadettiklerini veremez ise, o zaman dediğiniz gibi Yapay zeka birimi açısından A11 Bionic işlemcisi rakibi olur; fakat Salt performans bakımından ise halen Rakibi SD 835 olarak kalmaya devam eder.

Üst Alt