Sohbet Huawei Mate 10 dan Mi 8 ze..

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Xiaomi ye geçilirde pişman olunur mu hiç. Ben 12 senelik iphone kullanıcısıydım ve elbetteki hala ilk tercihim iphone olur, ama o kadar paraya 3 tane en az, en kötü ihtimal 2 tane xiaomi alınıyor. Hiç pişman da değilim. Eşime huaweyi p smart, oğluma xiaomi mi 6, kardeşime mi note 3 ve bana da kısmetse mi 8. Tek sorun olacak yanı resmi garanti olmaması başka pişmanlık yada üzüntü olmaz.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Xiaomi ye geçilirde pişman olunur mu hiç. Ben 12 senelik iphone kullanıcısıydım ve elbetteki hala ilk tercihim iphone olur, ama o kadar paraya 3 tane en az, en kötü ihtimal 2 tane xiaomi alınıyor. Hiç pişman da değilim. Eşime huaweyi p smart, oğluma xiaomi mi 6, kardeşime mi note 3 ve bana da kısmetse mi 8. Tek sorun olacak yanı resmi garanti olmaması başka pişmanlık yada üzüntü olmaz.
Hocam sende mi6 var diye hatırlıyorum ben :)?

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Bu videoya göre Mi8 çok kötü çekiyor. Mix2s doğru tercih bence de.

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Hocam sende mi6 var diye hatırlıyorum ben :)?

Aslında mi 6 yı oğluma almıştım kendim telefonsuz kalınca oğlumla anlaşarak şimdilik severek ben kullanıyorum, asıl niyet bir kaç gün kullanıp beğenirsem bir tanede bana almaktı, beğendim de doğrusu. Mi 8 çıkınca baktım çok daha iyi bir cihaz onu beklemeye karar verdim şuan satanlar var ama ben hb gibi belli başlı yerlerden almayı tercih ediyorum artık kısmet.
[doublepost=1529165561,1529164858][/doublepost]
Bu videoya göre Mi8 çok kötü çekiyor. Mix2s doğru tercih bence de.

Video nerde link var mı?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Aslında mi 6 yı oğluma almıştım kendim telefonsuz kalınca oğlumla anlaşarak şimdilik severek ben kullanıyorum, asıl niyet bir kaç gün kullanıp beğenirsem bir tanede bana almaktı, beğendim de doğrusu. Mi 8 çıkınca baktım çok daha iyi bir cihaz onu beklemeye karar verdim şuan satanlar var ama ben hb gibi belli başlı yerlerden almayı tercih ediyorum artık kısmet.

Video nerde link var mı?
Mix2s de güzel telefon hocam.bence onu da listeye eklemelisin yada nubia z17s ile nubia z18 :)bunların tasarımları önplanda ama özellikleri de aşağı değil.sd835-845 vs

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Mix2s de güzel telefon hocam.bence onu da listeye eklemelisin yada nubia z17s ile nubia z18 :)bunların tasarımları önplanda ama özellikleri de aşağı değil.sd835-845 vs

Honor 10 oldukça ilgimi çekiyor, nubialar hakkında da biraz araştırayım bakayım. Teşekkürler.

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Herkese merhaba ,
6 yıllık sağlam HTC kullanıcısı olarak şubat ayı itibariyle Huawei Mate 10 Pro kullanmaya başlamıştım fakat geçtiğimiz haftalarda telefonum Hard Brick oldu ve şu an için çözüm yok.

Daha önce hiç Xiaomi kullanmadım ve Mate 10 Pro'dan mi ye geçsem pişmanlık vs duyar mıyım. Tabi ki herkes ayrı düşüncededir fakat böyle bir geçiş sizce nasıl olur ?

Şimdiden teşekkürler..
hard brick nasıl oldu hocam

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3

Video nerde link var mı?
1. sayfada verilen Mi8-Mix2s karşılaştırma vidyosundan bahsettim.

Üst Alt