Sohbet Huawei Mate 10 dan Mi 8 ze..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Güzel cevaplarınız için çok mutlu oldum =)
Skorpi Devrimseven60 ile sürekli irtibat halindeyiz ve o 3 kişiden biri benim =)
Son zamanlarda mi8 i sürekli takipteyim ve baya beğendim 3 gün sonra tanıtılacak bakalım sızıntılar gibimi değilse eğer Mi Mix2s çok güzel duruyor düşünebilirim =)

maboc hocam bootloader güncellemeyle beraber silindi. Hayatımda ilk defa bir elektronik aletimi bozdum ve üzgünüm =) çözüm bulunabilmiş değil. üstüne birde yaparım diye alan biri arka kapağını kırmış bende soğudum mi8 i bekliyorum =)

harunserefli hocam daha önce sizinle çok konuşmuştuk değil mi htc forumlarında =)
Tanımadığınız yada referanzları kuvvetli olmayan ve yaparım diyen herkese cihaz mı teslim edilir...Siz yinede bir Kapak ayarlayın, nasılsa cihazınız en geç 3 aya kadar çalışır hale gelecek diye umuyorum... Sayın devrimseven60 üstad mutlaka cihazı çalışır hale getirmenin bir yolunu bulacak....kendisi bu konuda oldukça inançlı ve azimli

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Tanımadığınız yada referanzları kuvvetli olmayan ve yaparım diyen herkese cihaz mı teslim edilir...Siz yinede bir Kapak ayarlayın, nasılsa cihazınız en geç 3 aya kadar çalışır hale gelecek diye umuyorum... Sayın devrimseven60 üstad mutlaka cihazı çalışır hale getirmenin bir yolunu bulacak....kendisi bu konuda oldukça inançlı ve azimli

en geç 3 gün... inşallah..
güzel bir yazılım bulduk, biraz amatörce olabilir ama 'dönüştürmesi' kaldı. bütün yabancı forumlara box sitelerine yazdık, yarın ola hayrola. call~~call~~
bu arada arkadaşın cihazı teslim ettiği yer, ortak bir abimizin referansıyla oldu. Bende aramıştım, yaparız getirebilirsin dediler. İyiki götürmemişim..

[doublepost=1527441721,1527441485][/doublepost]
hard birck oldu tlfda işlemci mi yandı
23 gün oldu telefonda en ufak bir tepki yok. Ben böyle bir tepkisizlik görmedim. Hani bataryası olmayan bir telefonu çalıştırmayı düşün, aynı onun gibi.
[doublepost=1527441837][/doublepost]
Güzel cevaplarınız için çok mutlu oldum =)
Skorpi Devrimseven60 ile sürekli irtibat halindeyiz ve o 3 kişiden biri benim =)
Son zamanlarda mi8 i sürekli takipteyim ve baya beğendim 3 gün sonra tanıtılacak bakalım sızıntılar gibimi değilse eğer Mi Mix2s çok güzel duruyor düşünebilirim =)

maboc hocam bootloader güncellemeyle beraber silindi. Hayatımda ilk defa bir elektronik aletimi bozdum ve üzgünüm =) çözüm bulunabilmiş değil. üstüne birde yaparım diye alan biri arka kapağını kırmış bende soğudum mi8 i bekliyorum =)

harunserefli hocam daha önce sizinle çok konuşmuştuk değil mi htc forumlarında =)
Foruma hoşgeldin hocam :)
üstadlarımın dediği gibi xiaomide rom çeşitliliği çok fazladır ve işlemler eğlencelidir :)
ama herşeyden önce umudu kaybetmeyelim, arka camı yaptırtıcaz ve cihazlarımıza kavuşucaz inşallah :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
en geç 3 gün... inşallah..
güzel bir yazılım bulduk, biraz amatörce olabilir ama 'dönüştürmesi' kaldı. bütün yabancı forumlara box sitelerine yazdık, yarın ola hayrola. call~~call~~
Bayrama kadar halledinde, öpün başınıza koyun

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
Vallaha referanslı biriydi hatta duydugum kadariyla box çesidi açısından en genis adammış. Sans iste arastirmadan p9 mate 9 da olan sorunun aynisi sanarak kendince birşeyler denemis. Arkadaşım suan amerikada 15 gun kalacak. Eğer 1 hafta içinde orada satisa cikarsa mi 8 muhtemelen aldirmaya çalışacağım yada oteline göndereceğim. Tabi amerikada satiliyormu aliniyor mu hic bir bilgim yok.

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
Mate 10 prodan mi 8 e degil mi mix2s e gectim

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Mate 10 prodan mi 8 e degil mi mix2s e gectim

Sadece çentik yönünden bakarsak çok iyi yaptınız, öbür türlü düşünürsek(kamera,işlemci vs.) kötü oldu :)
Ama sonuç olarak siz memnunsanız telefon doğru seçim demektir.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Xiaomi ailesine hoş geldiniz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
Sadece çentik yönünden bakarsak çok iyi yaptınız, öbür türlü düşünürsek(kamera,işlemci vs.) kötü oldu :)
Ama sonuç olarak siz memnunsanız telefon doğru seçim demektir.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Xiaomi ailesine hoş geldiniz :)

Hocam bir tek kamera ve tasarim farki var. İkisininde islemcisi snapdragon 845 6gb ram. Grafik islemci kismini bilmiyorum.

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam bir tek kamera ve tasarim farki var. İkisininde islemcisi snapdragon 845 6gb ram. Grafik islemci kismini bilmiyorum.

Dediğim gibi tasarım farkında artıda olan sizsiniz :) işlemci olarak kafam karışmış eksiğiniz yok hemen hemen aynı her şeyi sadece kamerası biraz kötü galiba. Sizin için iyiyse bu da kötü değildir zaten :)

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
Dediğim gibi tasarım farkında artıda olan sizsiniz :) işlemci olarak kafam karışmış eksiğiniz yok hemen hemen aynı her şeyi sadece kamerası biraz kötü galiba. Sizin için iyiyse bu da kötü değildir zaten :)

Hocam oda enteresan bende bizzat denedim farki çok güzel göstermişler bu videoda.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ben baya arada kaldim baya arastirdim. iki cihazida kisa sureligine de olsa kıyaslanabilirdim aldığım yerde ve beni mi 8 ze çeken birşey bulamadım. Keske ekran parmak izi olayi olsaydi yada olanda e.edition 3000mah koymasalardi da çentikli telefona yönelseydim.
Mate 10 prodan gecen biri olarak kamera performansini begenmeyecegimi tahmin ettim ama fazla üzmedi beni ne kamera konusunda ne batarya.
İki tel arasinda kamera ve tasarim farki var almak isteyen ona göre alsın bence.

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam oda enteresan bende bizzat denedim farki çok güzel göstermişler bu videoda.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ben baya arada kaldim baya arastirdim. iki cihazida kisa sureligine de olsa kıyaslanabilirdim aldığım yerde ve beni mi 8 ze çeken birşey bulamadım. Keske ekran parmak izi olayi olsaydi yada olanda e.edition 3000mah koymasalardi da çentikli telefona yönelseydim.
Mate 10 prodan gecen biri olarak kamera performansini begenmeyecegimi tahmin ettim ama fazla üzmedi beni ne kamera konusunda ne batarya.
İki tel arasinda kamera ve tasarim farki var almak isteyen ona göre alsın bence.

Siz beğendiyseniz fazla söze gerek kalmıyor :)
Tekrardan hayırlı olsun :)

Üst Alt