Sohbet Huawei Mate 10 dan Mi 8 ze..

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
hard brick nasıl oldu hocam
Hwota uzerinden guncelleme yaparken oldu ve şuan cozumu yok olacakmi belli bile değil. Türkiye haric her ülkede millet servisten ya yaptirdi ya değişim oldu. Bizde tr cihazı değildi diye ilgilenmiyor bile. Gerekli her yere defalqrca mail attik görüştük nafile. Bir dertli de aynı benim gibi devrimseven60

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Hwota uzerinden guncelleme yaparken oldu ve şuan cozumu yok olacakmi belli bile değil. Türkiye haric her ülkede millet servisten ya yaptirdi ya değişim oldu. Bizde tr cihazı değildi diye ilgilenmiyor bile. Gerekli her yere defalqrca mail attik görüştük nafile. Bir dertli de aynı benim gibi devrimseven60

Hocam hwota olayını bilmiyorum benimki de brick olmuştu ama bir program vardı adını unuttuğum
Rom dosyasının içine girip system.img boot.img ve recovery.img yi çıkarıp adb ile flashlardım ve rom u 3 lü tuş kombinasyonu ile kurardım açılırdı
Siz de böyle yapsanız olumlu sonuç alamaz mısınız ?

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
Hocam hwota olayını bilmiyorum benimki de brick olmuştu ama bir program vardı adını unuttuğum
Rom dosyasının içine girip system.img boot.img ve recovery.img yi çıkarıp adb ile flashlardım ve rom u 3 lü tuş kombinasyonu ile kurardım açılırdı
Siz de böyle yapsanız olumlu sonuç alamaz mısınız ?
Hocam bizimkinde bildirim isigi dahil tepki yok. Soft brick degil malesef..

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Xiaomi ye geçilirde pişman olunur mu hiç. Ben 12 senelik iphone kullanıcısıydım ve elbetteki hala ilk tercihim iphone olur, ama o kadar paraya 3 tane en az, en kötü ihtimal 2 tane xiaomi alınıyor. Hiç pişman da değilim. Eşime huaweyi p smart, oğluma xiaomi mi 6, kardeşime mi note 3 ve bana da kısmetse mi 8. Tek sorun olacak yanı resmi garanti olmaması başka pişmanlık yada üzüntü olmaz.

(Ben 12 senelik iphone kullanıcısıydım ve elbetteki hala ilk tercihim iphone olur,)
Ben bu kısma takıldım hocam Mİ ye ihanet gibi geldi bana,ilk tercihim iphone olur biraz açarmısın?
Bende şahsi görüşümü paylaşmak istiyorum bana göre elmacıların %80 i o armadan sebep telefonu alıyor, özelliği falan umurunda değil masaya koydumu,yada konuşurken arma gözüksün yeter
Sözüm meclisten dışarı sizi tenzih ederim
Ben elmaya kesinlikle para vermem bana bedava iki telefon sunulsa tercihim kesinlikle diğer marka olur
Selametle kıymetli hazirunlar

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
şu mi mix 2s ön kamera işi biraz daha kalilteli olsa mi mix 2s diyeceğim de olmuyor işte

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
şu mi mix 2s ön kamera işi biraz daha kalilteli olsa mi mix 2s diyeceğim de olmuyor işte
Daha kaliteli olabilirmis ama arka kamera beni şaşırttı.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Daha kaliteli olabilirmis ama arka kamera beni şaşırttı.

deneyimleme şansım var karşılaştırma yapacağım hayırlı olsun güle güle kullanın.

Üst Alt