Yardım huawei ascend mate 7 için miui rom yok mu

• Konbuyu başlatan VSM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 23
  • Görüntüleme 3K

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
soru başlıkta yazılı zaten huawei ascend mate 7 için miui rom arıyorum bulamadım bir türlü
bu konuda yardımcı olabilir misiniz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mi4'ün tasarımını sevmeyen, onu kalın ve biçimsiz bulan birini ilk defa duyuyorum. Şebeke olayı da aynı şekilde. Ben de Avea kullanıyorum ve G2'den daha iyi bile diyebilirim. Belki bu 4G çalışmaları sırasında baz istasyonlarında düzenlemeler de yapılmış olabilir bilemiyorum ama daha önce G2 ile şirket odamda 3G alamazken Mi4 ile 3 diş çekebiliyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Mi4'ün tasarımını sevmeyen, onu kalın ve biçimsiz bulan birini ilk defa duyuyorum. Şebeke olayı da aynı şekilde. Ben de Avea kullanıyorum ve G2'den daha iyi bile diyebilirim. Belki bu 4G çalışmaları sırasında baz istasyonlarında düzenlemeler de yapılmış olabilir bilemiyorum ama daha önce G2 ile şirket odamda 3G alamazken Mi4 ile 3 diş çekebiliyor.

Mi4 ün tasarımına kötü demek olmaz ama Mate 7 nin çok daha iyi. Eline alınca hissediyorsun. Her iki telefonu da kullanan biri olarak söylüyorum. Şebeke olayını karşılaştırmadim çünkü farklı zamanlarda elimde idi telefonlar ama Vodafone ile ikisinde de sorun yaşamadım. Ama mate 7 ile bir kaç telefon karşılaştırmistim istek üzerine. Ve mate 7 hepsinde 2 3 diş fazla çekiyordu en kötü yerlerde. Karşılaştırdigim cihazlar (lg g3, samsung note 4)

Oyla:

master'

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
D5803
Konular
4
sinyal barının yazılımla istediğin seviyede gösterilebileceğini bunun standart bir ölçme biriminin olmadığını bilmeyenler var. Aynı yerde açarsınız ayarlardan telefon hakkındayı bakarsınız kaç asu o zaman inanırım biri diğerinden iyi çekiyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64

ben görüşlerimi yazdım sizde görüşlerinizi yazdınız
konu dağılmadan devam etsin bence :)

iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt