- Adım
- Noyan
- Cihazım
- redmi note 9s
- Konular
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ColorOS gibisi yok hocam ben ilk defa kullanıyorum bu arayüzde diğerleri un kurabiyesi
Hocam mevzu rom fln değil... Ben neden aldığım cihaza rom atayım ki ? Daha iyisini onlar yapsın sonuçta para veriyorum fln...
Neyse hocam denk gelirseniz eğer bir ColorOS ile MIUI ara yüzü kiyaslayiniz
Neredeyse? Sıfır hata? Xiaomi marka ve miui arayüzüne sahip bir cihaz kullandığınıza emin misiniz? Hepimiz xiaomi kullanıcısıyız ve ne olursa olsun bu arayüzü de bu markayı da seviyoruz (en azından bir çoğumuz) fakat yazdığınız şey saçma geldi bana. Ne sosyal medya kullanabiliyor, ne konser alanında veyahut bass olan herhangi bir yerde video çekebiliyor, ne doğru düzgün stabilitede çalışan bildirim alabiliyor, ne de haftanın her günü aynı kullanıma sahip olmamıza rağmen aynı stabilitide pil ömrü alabiliyoruz. Mesela benim cihazımda aod aldım alalı kapalı, ama bugün %10 şarj yemiş. Ne mana bilmiyorum. Fakat bu arayüze kusursuz demeden önce, samsungun yeni arayüzünü, oppo model cihazların yanlış hatırlamıyorsam ColorOS'u bir incelemenizi tavsiye ederim. Onun dışında 4 yıl önce xiaomi ile, 3 yıl önce de xiaominin telefonları ile tanıştığımda bende sizin gibi düşünüyordum.
Bu arada mevcut problemlerin yanında önemsenmeyecek kadar küçük bir problem olmasına rağmen bazı cihazlarda aylardır volte açık iken smslerin çok geç gitmesi ve alınması problemi var, bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mevzu rom fln değil... Ben neden aldığım cihaza rom atayım ki ? Daha iyisini onlar yapsın sonuçta para veriyorum fln...
Neyse hocam denk gelirseniz eğer bir ColorOS ile MIUI ara yüzü kiyaslayiniz
Ben Mi 6'da Eu stabil ve Eu betada ne bildirim sorunu ne de pil sorunu yaşamıyorum. Sosyal medya mı? Facebook, whatsapp, instagram, twitter, scope, snapchat, tango, skype, azar yüklü. Ne çalışmalarında ne bildirimlerde sorun yok. Sosyal medya uygulamalarının hepsi otomatik başlatta ve gece 11den sabah 8e wifi, 4.5g (mobil veri), gps, volte ve vowifi açık beklemede harcanan şarj yüzde 8. Wifi, mobil veri ve gps kapatınca aynı saatlerde harcanan pil yüzde 2.
Siz böyle yazdığıma saçma, xiaomi kullandığınıza eminmisiniz gibi dalga geçer şekilde yazarsanız bende telefon kullanmayı bildiğinize eminmisiniz, yazdıklarınız bana kullanıcı beceriksizliği gibi geldi derim, beta ve custom romlarda sorun olmasının normal olduğunu hatırlatarak.