Bende henüz mi telefon bile yok
bende mi 9 t den oneplus 7 pro ya geçtim ama kimseye hoşçakalın demedim
En güzelini yapmışsınız. Darısı benim şu an ilanda olan mi8'in yerine gelecek olan oppo reno ya da s9'un başına
En güzelini yapmışsınız. Darısı benim şu an ilanda olan mi8'in yerine gelecek olan oppo reno ya da s9'un başına
Afiyet OlsunSamsung'dan Xiaomi'ye geçen biri olarak miui arayüz çok başarılı ve benim için gayet tatminkar. Lineage (eski cyanogenmod) benzeri arayüzleri hiç sevmiyorum, çok soluk, cansız ve düzensiz geliyor. Ama miui arayüz son derece canlı, eu rom ile gayet özelleştirilebilir olması ve kurulu 133 program ile birlikte neredeyse sıfır hata (nazar değmesin diye "neredeyse" dedim, yoksa şu an için hiç hata yok) beni ona bağladı.
Donanımsal olarak gps, bt, nfc, kızılötesi, wifi benim için önemli ve sorunsuz.
Volte, vowifi sorunsuz.
Kurduğum 133 uygulama sorunsuz.
Vs vs vs.
Mi 6 ve Eu rom ile yeniden telefondan tat almaya başladım.
Neredeyse? Sıfır hata? Xiaomi marka ve miui arayüzüne sahip bir cihaz kullandığınıza emin misiniz? Hepimiz xiaomi kullanıcısıyız ve ne olursa olsun bu arayüzü de bu markayı da seviyoruz (en azından bir çoğumuz) fakat yazdığınız şey saçma geldi bana. Ne sosyal medya kullanabiliyor, ne konser alanında veyahut bass olan herhangi bir yerde video çekebiliyor, ne doğru düzgün stabilitede çalışan bildirim alabiliyor, ne de haftanın her günü aynı kullanıma sahip olmamıza rağmen aynı stabilitide pil ömrü alabiliyoruz. Mesela benim cihazımda aod aldım alalı kapalı, ama bugün %10 şarj yemiş. Ne mana bilmiyorum. Fakat bu arayüze kusursuz demeden önce, samsungun yeni arayüzünü, oppo model cihazların yanlış hatırlamıyorsam ColorOS'u bir incelemenizi tavsiye ederim. Onun dışında 4 yıl önce xiaomi ile, 3 yıl önce de xiaominin telefonları ile tanıştığımda bende sizin gibi düşünüyordum.Samsung'dan Xiaomi'ye geçen biri olarak miui arayüz çok başarılı ve benim için gayet tatminkar. Lineage (eski cyanogenmod) benzeri arayüzleri hiç sevmiyorum, çok soluk, cansız ve düzensiz geliyor. Ama miui arayüz son derece canlı, eu rom ile gayet özelleştirilebilir olması ve kurulu 133 program ile birlikte neredeyse sıfır hata (nazar değmesin diye "neredeyse" dedim, yoksa şu an için hiç hata yok) beni ona bağladı.
Donanımsal olarak gps, bt, nfc, kızılötesi, wifi benim için önemli ve sorunsuz.
Volte, vowifi sorunsuz.
Kurduğum 133 uygulama sorunsuz.
Vs vs vs.
Mi 6 ve Eu rom ile yeniden telefondan tat almaya başladım.
Neredeyse? Sıfır hata? Xiaomi marka ve miui arayüzüne sahip bir cihaz kullandığınıza emin misiniz? Hepimiz xiaomi kullanıcısıyız ve ne olursa olsun bu arayüzü de bu markayı da seviyoruz (en azından bir çoğumuz) fakat yazdığınız şey saçma geldi bana. Ne sosyal medya kullanabiliyor, ne konser alanında veyahut bass olan herhangi bir yerde video çekebiliyor, ne doğru düzgün stabilitede çalışan bildirim alabiliyor, ne de haftanın her günü aynı kullanıma sahip olmamıza rağmen aynı stabilitide pil ömrü alabiliyoruz. Mesela benim cihazımda aod aldım alalı kapalı, ama bugün %10 şarj yemiş. Ne mana bilmiyorum. Fakat bu arayüze kusursuz demeden önce, samsungun yeni arayüzünü, oppo model cihazların yanlış hatırlamıyorsam ColorOS'u bir incelemenizi tavsiye ederim. Onun dışında 4 yıl önce xiaomi ile, 3 yıl önce de xiaominin telefonları ile tanıştığımda bende sizin gibi düşünüyordum.
Bu arada mevcut problemlerin yanında önemsenmeyecek kadar küçük bir problem olmasına rağmen bazı cihazlarda aylardır volte açık iken smslerin çok geç gitmesi ve alınması problemi var, bilginiz olsun.