Hocam beni bitirdi bu cihaz ya rom cidden yok son cikan eu betayi kurayim deeim 5 saat ekran suresi aldim modul kurmaya calisiyorum hata veriyor dolby de ne yapacağımı şaşırdımMi t10 güzel cihaz hızlı cihaz ama note8 i özlüyorum adam gibi rom yok maalesef yada güncelleme gelmiyor
OrangeFox Recovery kuruluysa TWRP 3.5.2 kurun hocam. OrangeFox kurulu iken Magisk modülü yüklenmiyor bazı Note 8'lerde. Ben de yaşadım, TWRP'ye geçince düzeldi.Hocam beni bitirdi bu cihaz ya rom cidden yok son cikan eu betayi kurayim deeim 5 saat ekran suresi aldim modul kurmaya calisiyorum hata veriyor dolby de ne yapacağımı şaşırdım
Hocam xda forumunda ki twrp versiyonunu kurdum siz hangisinden bahsediyorsunuzOrangeFox Recovery kuruluysa TWRP 3.5.2 kurun hocam. OrangeFox kurulu iken Magisk modülü yüklenmiyor bazı Note 8'lerde. Ben de yaşadım, TWRP'ye geçince düzeldi.
Resmi sürümden bahsediyorum. Kendi sitesinden indiriyorum ben TWRP'yi.Hocam xda forumunda ki twrp versiyonunu kurdum siz hangisinden bahsediyorsunuz
Hoşçakalın dan özlüyorum aMi t10 güzel cihaz hızlı cihaz ama note8 i özlüyorum adam gibi rom yok maalesef yada güncelleme gelmiyor