Bende devamlı wifi açık günde 2 kez şarj ediyorum ama interneti devamlı kullanıyorum. Bir kaç kişi daha şarj hakkında bilgi verirse ilerki sürümlerde şarja dayalı çalışırım... Olmadı kernel değişirimkurumola' Alıntı:teşekkürler güzel olmuş klavyeyi sevdim ama diğer sürümlere göre cok ısınıyor şarj dayandıramadım rastlayn varmı bu sorunla.
teşekkürler ilgilenirsen akşam şarja koydum sabah ekran cok sıcaktı hic sogumadı ve sarjın gözümün önünde eridigini gördüm şirkete geldiğimde şarja taktım yine 3 kere yükledim wip yapıp.şimdi biraz iyi isinmalar durdu...haqanguven pid=11603 dateline=1414136087' Alıntı:Bende devamlı wifi açık günde 2 kez şarj ediyorum ama interneti devamlı kullanıyorum. Bir kaç kişi daha şarj hakkında bilgi verirse ilerki sürümlerde şarja dayalı çalışırım... Olmadı kernel değişirimkurumola pid=11601 dateline=1414133888' Alıntı:teşekkürler güzel olmuş klavyeyi sevdim ama diğer sürümlere göre cok ısınıyor şarj dayandıramadım rastlayn varmı bu sorunla.
Romdan sonra wipeleri yapmanızı öneriyorum. Çünkü eski sistemden kalan kırıntılar yeni sistemi karıştırıyor ve rom yüklerken bile kısa sürede telefon ısınır o yüzden kullandıkça ısınma otuyor...kurumola' Alıntı:teşekkürler ilgilenirsen akşam şarja koydum sabah ekran cok sıcaktı hic sogumadı ve sarjın gözümün önünde eridigini gördüm şirkete geldiğimde şarja taktım yine 3 kere yükledim wip yapıp.şimdi biraz iyi isinmalar durdu...haqanguven pid=11603 dateline=1414136087' Alıntı:Bende devamlı wifi açık günde 2 kez şarj ediyorum ama interneti devamlı kullanıyorum. Bir kaç kişi daha şarj hakkında bilgi verirse ilerki sürümlerde şarja dayalı çalışırım... Olmadı kernel değişirimkurumola pid=11601 dateline=1414133888' Alıntı:teşekkürler güzel olmuş klavyeyi sevdim ama diğer sürümlere göre cok ısınıyor şarj dayandıramadım rastlayn varmı bu sorunla.
wipleri yaptım bn herzamn kurarken temiz kurulum yapıyorum şimdi iyi durumda toparladı inşallah sorun cıkarmaz.haqanguven pid=11613 dateline=1414148798' Alıntı:Romdan sonra wipeleri yapmanızı öneriyorum. Çünkü eski sistemden kalan kırıntılar yeni sistemi karıştırıyor ve rom yüklerken bile kısa sürede telefon ısınır o yüzden kullandıkça ısınma otuyor...kurumola pid=11609 dateline=1414147328' Alıntı:teşekkürler ilgilenirsen akşam şarja koydum sabah ekran cok sıcaktı hic sogumadı ve sarjın gözümün önünde eridigini gördüm şirkete geldiğimde şarja taktım yine 3 kere yükledim wip yapıp.şimdi biraz iyi isinmalar durdu...haqanguven pid=11603 dateline=1414136087' Alıntı:Bende devamlı wifi açık günde 2 kez şarj ediyorum ama interneti devamlı kullanıyorum. Bir kaç kişi daha şarj hakkında bilgi verirse ilerki sürümlerde şarja dayalı çalışırım... Olmadı kernel değişirim
Tamam o zaman. Başka sorun yaşarsanız lütfen yazın veya güncellemede yer almasını istediğiniz isteklerinizi de yazabilirsiniz...kurumola' Alıntı:wipleri yaptım bn herzamn kurarken temiz kurulum yapıyorum şimdi iyi durumda toparladı inşallah sorun cıkarmaz.haqanguven pid=11613 dateline=1414148798' Alıntı:Romdan sonra wipeleri yapmanızı öneriyorum. Çünkü eski sistemden kalan kırıntılar yeni sistemi karıştırıyor ve rom yüklerken bile kısa sürede telefon ısınır o yüzden kullandıkça ısınma otuyor...kurumola pid=11609 dateline=1414147328' Alıntı:teşekkürler ilgilenirsen akşam şarja koydum sabah ekran cok sıcaktı hic sogumadı ve sarjın gözümün önünde eridigini gördüm şirkete geldiğimde şarja taktım yine 3 kere yükledim wip yapıp.şimdi biraz iyi isinmalar durdu...
Evet önceki sürümde şarj çok çabuk bitiyordu ama bu sürümde şarj daha iyi durumda. Xda da farklı kişilerde şarjın bu sürümde daha iyi olduğunu söylediler tabi şarj olayı kişiden kişiye kullanımına göre değişkenlik gösterebiliyor... Ama en iyi şarj süresi bu sürümde var. İleride şarja dayalı bir kernel kullanmak en mantıklısı olarak düşünüyorum...Ethnic' Alıntı:Hocam bu haftaki surumu yuklemedim ama onceki surumun sarji somurdugu bir gercek.. Dolu bataryam internet kullaniminda iki saati dolduramadi.. O yuzden su an cm kullaniyorum..
Doğrudur. Bu sürümü kullanan xda kişiler şarjın daha iyi gittiğini de söylediler. Önerinizi için teşekkürler. bende kernel konusunda aynı fikirdeyim...kobeduck' Alıntı:Hocam şimdi indirdim yüklicem ama önceki sürümde arkadaşın dediği üzere ısınma ve batarya tüketimi fazla. Birde batarya dolum süresi fazla. Orjin yazılımda *#0228# yaparak roma göre batarya dolum süresi düzenleniyordu ancak bu rom da bu yapılamadığından dolum süresi düzenlenmiyor. batarya üzerine bi kernel düzenlerseniz daha iyi olabilir. Çalışmalarınızın devamlılığını diliyorum.