Soru Hindistan rom ile Endonezya rom arasındaki fark ne?

Yokusasagi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhsin
Cihazım
Red mi not 8
Konular
11
Merhaba arkadaşlar. Note 8 pro telefonuma ses kayıt özelliği için hindistan rom yükledim ama şimdi de nfc çalışmıyor. Endonezya romda çalıştığı söyleniyor. Bu iki rom arasında ne fark var. Endonezya romun hindistan romuna göre eksik bir özelliği var mı. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: K46

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
tüm sorularınıza cevap niteliğinde altta ki linkte yer alan konuyu incelemeniz uygun olur

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Merhaba arkadaşlar. Note 8 pro telefonuma ses kayıt özelliği için hindistan rom yükledim ama şimdi de nfc çalışmıyor. Endonezya romda çalıştığı söyleniyor. Bu iki rom arasında ne fark var. Endonezya romun hindistan romuna göre eksik bir özelliği var mı. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Endonezya 11.02 rom kullanıyorum arama kayıt mesajlar ve rehber uygulaması miui kendi uygulamaları ayrıca NFC de çalışıyor batarya konusunda ise muhteşem

Oyla:

Yokusasagi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhsin
Cihazım
Red mi not 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endonezya 11.02 rom kullanıyorum arama kayıt mesajlar ve rehber uygulaması miui kendi uygulamaları ayrıca NFC de çalışıyor batarya konusunda ise muhteşem
Peki hocam Türkçe dil desteği var mı. Aklıma takılan şey her şey Endonezya romda varsa neden hindistan romu daha çok yükleniyor

Oyla:

Yokusasagi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhsin
Cihazım
Red mi not 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm sorularınıza cevap niteliğinde altta ki linkte yer alan konuyu incelemeniz uygun olur

Teşekkürler. En iyisi Endonezya rom demek. Hindistan rom yerine Endonezya yüklemeye karar verdim.

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Peki hocam Türkçe dil desteği var mı. Aklıma takılan şey her şey Endonezya romda varsa neden hindistan romu daha çok yükleniyor

Türkçe dil desteği mevcut hocam

Oyla:

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
Endonezya 11.0.2 sürümünü kullanıyorum. Arayüz muhteşem akıcı batarya konusunda çok iyi ve çalışmayan aksamı. Sadece mi hesabında hesaplarıma giremiyorum bu sorun bende mi mevcut bilemedim. Cihaz bul açamıyorum tek eksik bu oldu ama sanırım bende sadece böyle oldu . Daha önce redmi note 5 vardı onda da çin sürüm vardı ama cihaz bul falan açılıyordu neyle alakalı bilmiyorum. Ama Endonezya rom gerçekten güzel

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Endonezya 11.0.2 sürümünü kullanıyorum. Arayüz muhteşem akıcı batarya konusunda çok iyi ve çalışmayan aksamı. Sadece mi hesabında hesaplarıma giremiyorum bu sorun bende mi mevcut bilemedim. Cihaz bul açamıyorum tek eksik bu oldu ama sanırım bende sadece böyle oldu . Daha önce redmi note 5 vardı onda da çin sürüm vardı ama cihaz bul falan açılıyordu neyle alakalı bilmiyorum. Ama Endonezya rom gerçekten güzel
Cihazın Bl kilitini açtığınız için cihazı bul seçeneğini maalesef kullanamazsınız bunu bl kilitini açarken uyarı olarak karşınıza çıkarıyor

Oyla:

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Cihazın Bl kilitini açtığınız için cihazı bul seçeneğini maalesef kullanamazsınız bunu bl kilitini açarken uyarı olarak karşınıza çıkarıyor
Ben de hem bootloader açık hem de cihazımı bul açık :) bootloaderı da verilen 168 saatlik süre dolmadan açtım bilmiyorum bununla alakalı mı ama öyle oldu

Oyla:

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
Daha önceki cihazimda da açıktı kilit ama cihaz bul açılıyordu. Hatta yedeklerimi bile eski cihazdan çektim mi bulut üstünden. Ama bu cihazi bulut görmüyor ve komiktir ki senkronize yap dediğim de sadece galeriyi yapıyor buluta

Oyla:
Üst Alt