Soru Hindistan rom ile Endonezya rom arasındaki fark ne?

Yokusasagi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhsin
Cihazım
Red mi not 8
Konular
11
Merhaba arkadaşlar. Note 8 pro telefonuma ses kayıt özelliği için hindistan rom yükledim ama şimdi de nfc çalışmıyor. Endonezya romda çalıştığı söyleniyor. Bu iki rom arasında ne fark var. Endonezya romun hindistan romuna göre eksik bir özelliği var mı. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: K46

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Endonezya 11.0.2 sürümünü kullanıyorum. Arayüz muhteşem akıcı batarya konusunda çok iyi ve çalışmayan aksamı. Sadece mi hesabında hesaplarıma giremiyorum bu sorun bende mi mevcut bilemedim. Cihaz bul açamıyorum tek eksik bu oldu ama sanırım bende sadece böyle oldu . Daha önce redmi note 5 vardı onda da çin sürüm vardı ama cihaz bul falan açılıyordu neyle alakalı bilmiyorum. Ama Endonezya rom gerçekten güzel
Salam. Cihaz bul mi hesabına girdikten sonra açılıyor. Telefon ayarlarından bölgenizi değişin (mesela İngiltere)telefonu kapatıp açın. Mi hesabına girmeyi deneyin. Hesaba girdikten sonra kendi bölgenize döne bilirsiniz. Mi hesaba girmese başka bölgeleri deneye bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim yarın kuracam son bişey sorsam peki brick olursa yaptirmasi açtırmasi pahalı mı yada hiç dönüş yok çöpe mi ??

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Salam. Cihaz bul mi hesabına girdikten sonra açılıyor. Telefon ayarlarından bölgenizi değişin (mesela İngiltere)telefonu kapatıp açın. Mi hesabına girmeyi deneyin. Hesaba girdikten sonra kendi bölgenize döne bilirsiniz. Mi hesaba girmese başka bölgeleri deneye bilirsiniz

Ben iki kez kurdun, birinci kez EU- dan Endonezyaya, ikinci kez Endonezyadan EU- ya brik olmadı. Şu cihazlar düz yolun üstünde çok tez
brik oluyorlar. Dikkatli olarak talimatı uygulasanız brik olmaz inşallah.

Fiyatını bilmiyorum. Brikler iki türlü oluyor. Birinci de kendin döndüre bilirsin, ikinci de ise ancak yetkili servis

Oyla:

Ege Sayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Gül
Cihazım
redme not 8 pur
Konular
10
Endonezya 11.02 rom kullanıyorum arama kayıt mesajlar ve rehber uygulaması miui kendi uygulamaları ayrıca NFC de çalışıyor batarya konusunda ise muhteşem
nasıl yükleniyor nasıl ayarlanıyor bilgim yok..selamlar

Oyla:

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Ben de hem bootloader açık hem de cihazımı bul açık :) bootloaderı da verilen 168 saatlik süre dolmadan açtım bilmiyorum bununla alakalı mı ama öyle oldu

merhaba, bootloader'ı nasıl 168 saatlik süreyi beklemeden açtınız?

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Endonezya 11.0.2 sürümünü kullanıyorum. Arayüz muhteşem akıcı batarya konusunda çok iyi ve çalışmayan aksamı. Sadece mi hesabında hesaplarıma giremiyorum bu sorun bende mi mevcut bilemedim. Cihaz bul açamıyorum tek eksik bu oldu ama sanırım bende sadece böyle oldu . Daha önce redmi note 5 vardı onda da çin sürüm vardı ama cihaz bul falan açılıyordu neyle alakalı bilmiyorum. Ama Endonezya rom gerçekten güzel
Hocam batarya süresi Max ne kadar alıyorsunuz.. teşekkürler

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Merhaba twrp gerek olmadan endonezya 11.02 fastboot rom indirip Xiaomi Mi Flash Tool ile kurabilirsin. Twrp bu cihazda ben önermiyorum bende endonezya rom kullanıyorum twrp olaylarına hiç girmek istemiyorum en ufak bir hata da cihaz gidiyor. Farklarına gelicek olursak endonezya rom Xiaominin kendi rehber ve mesajlaşma uygulamasını kullanıyor ayrıca konuşurken kayıt etme özelliğide mevcut nfc var çalışıyor ayrıca batarya global roma göre bir tık daha iyi

Buraya bakarak rahat bir şekilde kurabilirsin.

Merhaba twrp önermiyorsanız nasıl Magisk kuracağız acaba?

Ben Mi5 cihazımdan bu cihaza geçeceğim. Cihazı sipariş vermiştim bu yazıları okuyunca bir an "vaz mı geçsem acaba" dedim.
Sizce yol yakınken dönmeli mi yoksa indonesia+twrp+Magisk sıkıntısız çalışır mı ve güncellemeleri normal alıp yükler mi?

Teşekkürler

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba twrp önermiyorsanız nasıl Magisk kuracağız acaba?

Ben Mi5 cihazımdan bu cihaza geçeceğim. Cihazı sipariş vermiştim bu yazıları okuyunca bir an "vaz mı geçsem acaba" dedim.
Sizce yol yakınken dönmeli mi yoksa indonesia+twrp+Magisk sıkıntısız çalışır mı ve güncellemeleri normal alıp yükler mi?

Teşekkürler
Çalışır hocam. Güncelleme de alır. Yalnız her guncellemeden sonra twrp ve magisk'i tekrar yüklemeniz gerekiyor. Zor bir şey değil o işlem de

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Çalışır hocam. Güncelleme de alır. Yalnız her guncellemeden sonra twrp ve magisk'i tekrar yüklemeniz gerekiyor. Zor bir şey değil o işlem de
Yanıt için çok teşekkürler hocam
Bazıları Bluetooth kulaklık bağlıyken görüşme yapılmadığı sadece müzik dinlenebildigi ve internete de girilemedigi hakkında (tam anlamamış olabilirim) yazılar yazmış. Bu durum ne kadar doğru acaba? Test edebildiniz mi?
Tekrar teşekkürler

Oyla:
Üst Alt