Yardım Hifi nasıl aktiflestirirm

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
Xiaomi eu 20.1.16 rom kullanıyorum hifi features ten aktifleştirme ye çalıştım türü yaptım ama aktiflesmedi nasıl aktiflestirirm yardim edermisiniz

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Xiaomi eu 20.1.16 rom kullanıyorum hifi features ten aktifleştirme ye çalıştım türü yaptım ama aktiflesmedi nasıl aktiflestirirm yardim edermisiniz

kulaklık takılı olması gerekiyor hifi ayarına girebilmeniz için ( kablolu kulaklıkta sadece )
bunun haricinde magisk yüklü ise hi-fi audio diye aratıp magiskten flashlarsanız aktif olur direk, tüm ses aygıtlarında kullanabilirsiniz

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Oyla:

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Males f aktiflesmiyor magiskte viper hifi var onu yüklendiğimde busy box istiyor onu kuruyorum bu seferde fastboot a atıyor açılmıyor telefon

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Males f aktiflesmiyor magiskte viper hifi var onu yüklendiğimde busy box istiyor onu kuruyorum bu seferde fastboot a atıyor açılmıyor telefon

yanlış modülü kuruyorsunuz bahsettiğim gibi hi-fi audio olanı kurmanız lazım, magiskte bulamadıysanız burdan bakın Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™ ilk sayfada ek olarak paylaşılmış , bilgisayara indirin modüller kısmına giril altta artı işaretine tıklayıp indirdiğiniz modülü gösterin ve yükleyin yüklemeden sonra restart yapın
açıldığında cihaz yeniden ayarlara gidin arama çubuğuna ses efektleri yazın , bu alana girdiğiniz de altta hi -fi açık olarak gözükmesi gerekli

Oyla:

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
yanlış modülü kuruyorsunuz bahsettiğim gibi hi-fi audio olanı kurmanız lazım, magiskte bulamadıysanız burdan bakın Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™ ilk sayfada ek olarak paylaşılmış , bilgisayara indirin modüller kısmına giril altta artı işaretine tıklayıp indirdiğiniz modülü gösterin ve yükleyin yüklemeden sonra restart yapın
açıldığında cihaz yeniden ayarlara gidin arama çubuğuna ses efektleri yazın , bu alana girdiğiniz de altta hi -fi açık olarak gözükmesi gerekli
Kusura bakmayın çok soru sordum ama bunu ben çoktan denedim ve malesef olmadı belkide android 10 dayım diyedir bilmiyorum ama aktiflesmiyor bunlada

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Kusura bakmayın çok soru sordum ama bunu ben çoktan denedim ve malesef olmadı belkide android 10 dayım diyedir bilmiyorum ama aktiflesmiyor bunlada

kullandığınız rom'da bir sıkıntı olabilir en azından ses efektleri kısmına girdiğinizde açık gözükmüyorsa
bende and10 dayım stabil kullanıyorum, and 9 da da aynı şekilde kullandım
birde şunu unutmayın hi-fi kalitesini alabilmeniz için hi-fi desteleyen bir cihazda kullanmanız gerekli ( ayar kımının açık olup olmaması dışında bu bahsettiğim )

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bunu deneyin hocam;

Oyla:

rizelimert28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi4
Konular
11
kullandığınız rom'da bir sıkıntı olabilir en azından ses efektleri kısmına girdiğinizde açık gözükmüyorsa
bende and10 dayım stabil kullanıyorum, and 9 da da aynı şekilde kullandım
birde şunu unutmayın hi-fi kalitesini alabilmeniz için hi-fi desteleyen bir cihazda kullanmanız gerekli ( ayar kımının açık olup olmaması dışında bu bahsettiğim )
Hifi kulaklığa sahipim sanırım dediğiniz gibi romdan kaynaklı oyuzden olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu deneyin hocam;
Bunu denedim hocam olmuyor ya

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Hifi kulaklığa sahipim sanırım dediğiniz gibi romdan kaynaklı oyuzden olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu denedim hocam olmuyor ya

muhtemelen ondandır viper4a kullanmıyorsanız öneririm doğru ayarları yaptığınız zaman ( kullandığınız ses cihazına göre yapmanız gerekli ) çok kaliteli ses alırsınız böyle modülleride kullanmanıza gerek kalmaz ( kuramadığınıza üzülmezsiniz )

Oyla:
Üst Alt