Uygulama Hidden Settings v6.35

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
arkadaşlar madurum yardımcı olun. uygulamayı kurdum daha önce bir çok cihazımda yaptığım gibi bazı uygulamaları devre dışı bırakmak istedim . .program aracılığıyla Google fotoğraflar,Google drive, Duo,Google play müzik,google play filmler,Hangouts uygulamalarını devre dışı bıraktım. sonucu görmek için yeniden başlattım. o ne! cihaz açılmıyor. mi yazısı çıkıyor android yazısı altında 3 nokta gidip geliyor hafifçe arada titriyor ama nafile bi türlü başlamadı.ne yapmam gerek. yardımcı olur musunuz. cihazı yeni aldım 8.2.1.0 yüklü. bootloader kilidi falan hiç dokunmamıştım. ses açma power tuşuna basınca büyük telefon simgesi ve kablo resmi ve altında mi suite yazan ekran geliyor. bu sanırım recovery moda giremediğim manasına geliyor. cihaz bootloader kilitli demek galiba bu ekran. ses kısma tuşlarına basarak açtığımda ise fastboot moda geçiyo

.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende aynı uygulamaları kaldırdım ve bu yorumu gördüm yeniden başlatmaya korktum açıkcası cihazdaki fotoğraflar ve dosyalar benim için önemli bunları nasıl yedeklerim? Hepsini bilgisayara kopyalayarakmı yoksa bi program vs. İlemi Hiç bilgim yok kusura bakmayın yedekledikten sonra yeniden başlatacağım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende aynı uygulamaları kaldırdım ve bu yorumu gördüm yeniden başlatmaya korktum açıkcası cihazdaki fotoğraflar ve dosyalar benim için önemli bunları nasıl yedeklerim? Hepsini bilgisayara kopyalayarakmı yoksa bi program vs. İlemi Hiç bilgim yok kusura bakmayın yedekledikten sonra yeniden başlatacağım

Bilgisayara bağlayıp dosya kopyalama yöntemi ile yedekleyebilirsiniz. Pc'ye bağladığınızda bildirim ekranına gelecek olan usb yöntemini, dosya aktarım moduna almayı unutmayınız.
Rehber, mesajlar, ana ekran düzenleri v.s. gibi şeylerin yedeğini almak için de öncelikle ayarlarda güvenlik menüsünden yedekle ve sıfırla bölümünden yedek almanız ve sonra bilgisayara bağlayıp telefondaki MIUI klasörü altına yedeklenecek olan dosyaları bilgisayarınıza aktarmanız gerekmektedir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Bilgisayara bağlayıp dosya kopyalama yöntemi ile yedekleyebilirsiniz. Pc'ye bağladığınızda bildirim ekranına gelecek olan usb yöntemini, dosya aktarım moduna almayı unutmayınız.
Rehber, mesajlar, ana ekran düzenleri v.s. gibi şeylerin yedeğini almak için de öncelikle ayarlarda güvenlik menüsünden yedekle ve sıfırla bölümünden yedek almanız ve sonra bilgisayara bağlayıp telefondaki MIUI klasörü altına yedeklenecek olan dosyaları bilgisayarınıza aktarmanız gerekmektedir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam

Akifulutaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Note 5 pro
Konular
1
Miui ile yeniden tanışalı sadece bir kaç gün oldu fakat bu kısa sürede bile telefonu rootlamadan telefonda yüklü gelen bazı uygulamaları devredışı bırakamayacağımızı öğrenmem canımı yeterince sıkmaya yetti. Bu soruna miui'da bulunan bazı gizli ayarlara ulaşarak çözüm buldum ve bunu sizler için daha basit bir hale getirmek için bir uygulama yaptım.

Uygulama ile rootsuz telefonunuzda miui'da bulunan bir takım gizli ayarlara ulaşarak istemediğiniz bazı sistem uygulamalarını (google uygulamaları gibi) devre dışı bırakabilirsiniz.

Güç tasarufu için uygulamaları optimize edeceğiniz menüye erişebilirsiniz.

Cihazınız ile ilgili bazı istatistiklere ulaşabilirsiniz..

GooglePlay

MIUI Global

Hocam mesela mi video uygulamasını nasıl kaldıracağız rootsuz olarak

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3

istehayat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
istehayat
Cihazım
mi 6
Konular
7
arkadaşlar madurum yardımcı olun. uygulamayı kurdum daha önce bir çok cihazımda yaptığım gibi bazı uygulamaları devre dışı bırakmak istedim . .program aracılığıyla Google fotoğraflar,Google drive, Duo,Google play müzik,google play filmler,Hangouts uygulamalarını devre dışı bıraktım. sonucu görmek için yeniden başlattım. o ne! cihaz açılmıyor. mi yazısı çıkıyor android yazısı altında 3 nokta gidip geliyor hafifçe arada titriyor ama nafile bi türlü başlamadı.ne yapmam gerek. yardımcı olur musunuz. cihazı yeni aldım 8.2.1.0 yüklü. bootloader kilidi falan hiç dokunmamıştım. ses açma power tuşuna basınca büyük telefon simgesi ve kablo resmi ve altında mi suite yazan ekran geliyor. bu sanırım recovery moda giremediğim manasına geliyor. cihaz bootloader kilitli demek galiba bu ekran. ses kısma tuşlarına basarak açtığımda ise fastboot moda geçiyo

.
bu durum ile karşılaşan başka oldu mu?
ayrıca siz ne yaptınız bu durumla ilgili?
genelde çoğu kişi google uygulamalarını kaldırıyor.bende siz gibi aynı google uygulamalarını kaldırdım ama telefonu hiç kapatıp açma yapmamıştım .

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tıp okuyor :((
Konular
12
Hocam telefonumu android 9 a yükselttikten sonra desteği olmadığı için pek çok kısım çalışmıyor.( özellikle uygulama dondurma) Android 9 desteği gelse çok güzel olur

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Hocam telefonumu android 9 a yükselttikten sonra desteği olmadığı için pek çok kısım çalışmıyor.( özellikle uygulama dondurma) Android 9 desteği gelse çok güzel olur

İnanın ben de çok istiyorum android 9 desteğini vermeyi ama telefonum mix 2 ve android 9 güncellemesi almadi, alıp almayacagı da belli değil. O yüzden ayarları deneyemiyorum.

Bu vesile ile telefonunda android 9 yüklü telefondan az buçuk anlayan bir arkadaşımız bana çalışan kısayolları deneyip yardımcı olursa bende mümkün olan en kısa zamanda güncelleme vermeye çalışırım ama bu haliyle elim kolum bağlı bir şey yapamıyorum maalesef. :(

SK7TR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Poco F5
Konular
4
İşe yaradı teşekkürler

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
İnanın ben de çok istiyorum android 9 desteğini vermeyi ama telefonum mix 2 ve android 9 güncellemesi almadi, alıp almayacagı da belli değil. O yüzden ayarları deneyemiyorum.

Bu vesile ile telefonunda android 9 yüklü telefondan az buçuk anlayan bir arkadaşımız bana çalışan kısayolları deneyip yardımcı olursa bende mümkün olan en kısa zamanda güncelleme vermeye çalışırım ama bu haliyle elim kolum bağlı bir şey yapamıyorum maalesef. :(
yeminle Dramatize oldum

Üst Alt