- Adım
- Baki
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
Bende aynı uygulamaları kaldırdım ve bu yorumu gördüm yeniden başlatmaya korktum açıkcası cihazdaki fotoğraflar ve dosyalar benim için önemli bunları nasıl yedeklerim? Hepsini bilgisayara kopyalayarakmı yoksa bi program vs. İlemi Hiç bilgim yok kusura bakmayın yedekledikten sonra yeniden başlatacağımarkadaşlar madurum yardımcı olun. uygulamayı kurdum daha önce bir çok cihazımda yaptığım gibi bazı uygulamaları devre dışı bırakmak istedim . .program aracılığıyla Google fotoğraflar,Google drive, Duo,Google play müzik,google play filmler,Hangouts uygulamalarını devre dışı bıraktım. sonucu görmek için yeniden başlattım. o ne! cihaz açılmıyor. mi yazısı çıkıyor android yazısı altında 3 nokta gidip geliyor hafifçe arada titriyor ama nafile bi türlü başlamadı.ne yapmam gerek. yardımcı olur musunuz. cihazı yeni aldım 8.2.1.0 yüklü. bootloader kilidi falan hiç dokunmamıştım. ses açma power tuşuna basınca büyük telefon simgesi ve kablo resmi ve altında mi suite yazan ekran geliyor. bu sanırım recovery moda giremediğim manasına geliyor. cihaz bootloader kilitli demek galiba bu ekran. ses kısma tuşlarına basarak açtığımda ise fastboot moda geçiyo
.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi