dün biri sayfada paylaşmıştı bu değilmiydi acaba brick olmuş telefonu
Telefonun brick olmasiyla bu uygulamanın dogrudan bir alakası yok. Uygulama miui'da görünmeyen bazı ayarları görmenizi sağlıyor, bu ayarlara markette kolaylıkla bulabileceğiniz bir çok shortcut yada activity launcher tarzı uygulamalar ile de erişebilirsiniz, ben bu uygulama ile bu ayarların kısayollarını ekleyerek sizlere kolaylık sağlamak istedim. Telefonun brick olması, kullanıcının bu uygulama ile eriştiği ayarlarda yaptığı bazı bilinçsiz (benim gibi) değişikliklerle alakalı olabilir.
Markette bulanan rom manager tarzi uygulamalarla bir çok kişi bilinçsiz kullanım neticesinde telefonlarını kullanılamaz hale getirmektedirler, bu yükledikleri uygulamanın güvenilir olmamasından değil yanlış kullanılmasından kaynaklanıyor.
Uygulamayı her türlü antivirüs uygulamasından geçirebilirsiniz, sizden hiç, yani 0 izin istemesine ragmen kuskulanabilirsiniz ve tekrar söylüyorum güvenmiyorsanız eğer yüklemezsiniz, bu sizin hakkınız, kimseye zorla uygulama yükletmiyorum ve bunu soylemenin kibarlikla, nezaketle bir alakası yok..