Uygulama Hidden Settings v6.35

Kurtuluş40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
9
play storda sadece türkler yok. sebebi bu olabilir mi ? ama dil seçeneği eklense daha faydalı olacaktır

Mi Note 3'ten Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçenek neden yok demek istemştim

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Arkadaşlar daha önce bu hususta bu konu altında defalarca açıklama yaptım, o yüzden aynı şeyleri tekrarlamaya gerek olduğunu sanmıyorum.

Yorucu hayat temposundan dolayı son iki üç aydır sadece bu uygulama değil marketteki diğer bütün uygulamalarımla ilgilenecek vaktim olmadı.

Bu uygulamaya Türkçe dil ekleme gibi bir düşüncem yok, sebebini önceki sayfalarda açıkladım.

Fakat bu uygulamanın sadece Türkiyeye açık Türkçe bir versiyonunu yayınlama gibi bir düşüncem hâlen var.

Sadece bana sanal hayatta olmayan çoğumuzun yasadigi bazı zorlukları aşmak için biraz zaman tanıyın.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Bir de aklıma gelmişken eklenmesi gerektiğini düşündüğüm bir özellik söylemek istedim. Bu ara Miui arayüzü içinde çok fazla reklam çıkmaya başladı. Sanki telefonu bedavaya almışız da karşılığında reklam izliyormuşuz gibi saçma sapan bir durum var. Temalar, güvenlik, dosya yöneticisi, temizlik araçları her yerde mevcut gömülü olarak. Bunu seri bir şekilde kapatabileceğimiz kod ekleyebilmek mümkün mü acaba?

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Bir de aklıma gelmişken eklenmesi gerektiğini düşündüğüm bir özellik söylemek istedim. Bu ara Miui arayüzü içinde çok fazla reklam çıkmaya başladı. Sanki telefonu bedavaya almışız da karşılığında reklam izliyormuşuz gibi saçma sapan bir durum var. Temalar, güvenlik, dosya yöneticisi, temizlik araçları her yerde mevcut gömülü olarak. Bunu seri bir şekilde kapatabileceğimiz kod ekleyebilmek mümkün mü acaba?
"Ayarlar/Ek Ayarlar/Gizlilik/Kullanıcı deneyimi geliştirme programı/Reklam servisleri " menüsünden devre dışı bırakabilirsiniz.

Eğer bu ayar menüsünün kısa yolunu kastediyorsaniz bir dahaki güncelleme için notlarima ekliyorum.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Hayır onu kastetmiyorum. Orada sanırım sizin bahsettiğiniz reklam servisleri kişiselleştirilmiş reklam servislerini kapatıyor. Yani aynı şekilde reklam gösterimi devam ediyor ancak ilgi alanıma göre olmamış oluyor sadece. Benim bahsettiğim şey mesela temalarda reklam var. Bunu kapatmak için temaların içine giriyoruz oradan ayarlara oradan da tavsiyeleri kapatıyoruz öylelikle reklamı kapatıyor. Müzik uygulamasında da ayarların arasında tavsiyeler mevcut. Bunu kapatmadan reklamlar kalkmıyor. Bu ayarlara ulaştıracak kısayol veya direkt kapatmamızı sağlayacak bir şey olabilirse daha iyi olur diye düşünmekteyim.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Hayır onu kastetmiyorum. Orada sanırım sizin bahsettiğiniz reklam servisleri kişiselleştirilmiş reklam servislerini kapatıyor. Yani aynı şekilde reklam gösterimi devam ediyor ancak ilgi alanıma göre olmamış oluyor sadece. Benim bahsettiğim şey mesela temalarda reklam var. Bunu kapatmak için temaların içine giriyoruz oradan ayarlara oradan da tavsiyeleri kapatıyoruz öylelikle reklamı kapatıyor. Müzik uygulamasında da ayarların arasında tavsiyeler mevcut. Bunu kapatmadan reklamlar kalkmıyor. Bu ayarlara ulaştıracak kısayol veya direkt kapatmamızı sağlayacak bir şey olabilirse daha iyi olur diye düşünmekteyim.

Anladım hocam bir dahaki güncellemede üzerinde çalışacağım.

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Hocam ben o tavsiyeler yazan yeri kapatmama rağmen temelarda olsun müzik de olsun geliyor reklamlar.. Farklı bir yolu falan yok değil mi?

MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dj_muci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Note 3
Konular
2
Hocam bu Google reklamlarını da kapatabilirmiyiz burdan

mmkekec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nougat
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Anladığım kadarıyla bunlar aslında varolan ayarlar. Fakat miui arayüzü bu ayarları saklamış. Uygulama ile bu ayarlara ulaşılabiliyor. Emeğine sağlık ustam.

Üst Alt