Bırakılabilir ve sorun olmaz.Bu uygulama ile youtube devre dışı bırakılabilir mi? Devre dışı bırakılırsa herhangi bır sıkıntı olur mu?
Geribildiriminiz için teşekkürler hocam, Cihazınızın android sürümü ve miui sürümü nedir? Bir de custom rom varsa hangisi?Elinize sağlık hocam bende yeni versiyon görünüyor. Donanım testi bu cihaz uyumlu değil diyor ve device info kısmında cihaz modeli boş görünüyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocamGeribildiriminiz için teşekkürler hocam, Cihazınızın android sürümü ve miui sürümü nedir? Bir de custom rom varsa hangisi?
Hocam activity launcher'i daha önce kullandınız mı? Şimdi cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor bu ayarlar, sizin cihazınızda bu ayarın paket ismini alabilsem hemen eklerim.Rica ederim hocam
Android 11
mi9t
oneos
Miui 12.6
Android 11 mi hocam cihazınız?Redmi note 8, xiaomi.eu beta 21.4.22 romda " Performans Modu " ve " Kamera Araçları " menülerinde cihazla uyumlu olmadığına dair uyarı verdi. Diğerleri sorunsuz. Ben sistem saati uygulamasını kaldırmak için yükledim ama bu seçenekte kaldır seçeneği yoktu. Benim işime yaramadı ama başkasının muhakkak yarayacaktır.
Hocam nereye bakmam lazım söylerseniz akşam bakar yazarımHocam activity launcher'i daha önce kullandınız mı? Şimdi cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor bu ayarlar, sizin cihazınızda bu ayarın paket ismini alabilsem hemen eklerim.
Android 11 mi hocam cihazınız?
Evet hocam. A11Hocam activity launcher'i daha önce kullandınız mı? Şimdi cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor bu ayarlar, sizin cihazınızda bu ayarın paket ismini alabilsem hemen eklerim.
Android 11 mi hocam cihazınız?
Hocam activity launcher uygulamasini playstore'dan yükleyin, uygulamayı açıp arama kısmına "cit" yazıp ekran görüntüsü atın.Hocam nereye bakmam lazım söylerseniz akşam bakar yazarım