Yarın bir şeyler yapmaya çalışırım.hocam MIUI 11 ile gelen hizmetler ve geri bildirim uygulamasını kaldıramıyorum (kırmızı MIUI yazan soru işaretli) veya devre dışı bırakamıyorum bişey yapabilirmiyiz es dosya yönecitisine root izni vermeme rağmen kaldırılamıyor
Yarın bir şeyler yapmaya çalışırım.
Yani dediğim gibi bazı sistem uygulamalarını kaldırmak romun çökmesine neden olabiliyor ama göze alıyorsanız ve cihazınız rootluysa aşağıdaki uygulamayı yükleyip açtığınızda bahsettiğiniz uygulamayı devre dışı bırakması gerekiyor.tamamdır hocam onu kaldırmaya çalırken telefon gg oldu yeniden rom atıyorum şimdi :/
Yani dediğim gibi bazı sistem uygulamalarını kaldırmak romun çökmesine neden olabiliyor ama göze alıyorsanız ve cihazınız rootluysa aşağıdaki uygulamayı yükleyip açtığınızda bahsettiğiniz uygulamayı devre dışı bırakması gerekiyor.
Hayır, benim o uygulamayla bir sorunum yok devre dışı bırakmak isteyen sizsiniz. Şimdi telefonda bir sürü dosya var, telefona format atmak zorunda kalmak istemiyorum. Yaptığım bu uygulama o uygulamayı devre dışı bırakacak, ama o uygulama devre dışı kalınca sistemde bir hataya neden olur mu bilmiyorum. Siz istediniz ben yaptım, deneyip denememek sizin tercihiniz.hocam test edildi mi sorun çıkmasın tekardan
Hayır, benim o uygulamayla bir sorunum yok devre dışı bırakmak isteyen sizsiniz. Şimdi telefonda bir sürü dosya var, telefona format atmak zorunda kalmak istemiyorum. Yaptığım bu uygulama o uygulamayı devre dışı bırakacak, ama o uygulama devre dışı kalınca sistemde bir hataya neden olur mu bilmiyorum. Siz istediniz ben yaptım, deneyip denememek sizin tercihiniz.