Uygulama Hidden Settings MIUI - HyperOS v6.18

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Evet önceki sürümde rahat bir şekilde kullanabiliyordum.
Hocam şimdi inceledim, eskisiyle aynı yöntemi kullanmışım ve benim cihaz da oreo fakat sorun görünmüyor. hangi rom'u kullanıykrsunuz?

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
sistemin derken normal miui arayüzlü ayarlar mı açılıyor?
Manage application (Uygulamaları yönet) dedikten sonra şöyle bir ekran çıkması gerekiyor.??
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Evet bu ekran geliyor. Bu arada bende miuipro kullanıyorum deneyip bildirip yapmak amaçlı yükledim. Size yardımcı olur mu bilmem.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Mi room kararlı versiyon.
Hocam işte custom romlarda geliştiriciler sistem ayarlarında değişiklik yaptıkları için bazı ayarlar çalışamayabiliyor. Ben uygulamayı stock romları temel alarak yaptım, custom romlarda calısması için hepsini teker yükleyip denemek gerekiyor ama bir sonraki güncellemede yine ayarlarla oynamayacaklarının garantisi yok..

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Ellerine sağlık Yunus hocam. Müsait olduğun bir zamanda splash screen ile ilgili de bir çalışma yapalım istersen :)
Teşekkürler hocam, hocam eğer tasarımını beğenmediyseniz ben her zaman müsaitim siz örnekleri gönderin :D fakat splash screen'deki yazıyı Türkce yapamıyoruz çünkü tek splash ve tek uygulama ismi kullanma hakkımız var. onu da glabal bir uygulama olduğu için ingilizceden yana kullanıyorum, yaparken aklınızda bulunsun istedim :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler hocam, hocam eğer tasarımını beğenmediyseniz ben her zaman müsaitim siz örnekleri gönderin :D fakat splash screen'deki yazıyı Türkce yapamıyoruz çünkü tek splash ve tek uygulama ismi kullanma hakkımız var. onu da glabal bir uygulama olduğu için ingilizceden yana kullanıyorum, yaparken aklınızda bulunsun istedim :)
O zaman pek anlaı yok hocam. Sadece yazı karakteri ve renk değişimi dışında bir espirisi olmaz. Yine de bir sonraki güncellemeden önce haberleşelim, belki farklı bir şeyler çıkartabiliriz :)

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
O zaman pek anlaı yok hocam. Sadece yazı karakteri ve renk değişimi dışında bir espirisi olmaz. Yine de bir sonraki güncellemeden önce haberleşelim, belki farklı bir şeyler çıkartabiliriz :)
Eyvallah hocam. :) bir şey daha eklemek gerekirse splash'ın arkaplanını programdan tek renk olarak seçmek zorunda kalıyoruz çünkü splash screen olarak yaptığımız resim boyutu değişik çözünürlükteki ekranlarda ekrana sığmama, tüm ekranı kaplamama gibi sorunlar çıkartıyor. o yüzden splash'ı şeffaf arkplan üzerine logo ve yazıyı ekleyerek yapıyorum, arkaplan rengini de programdan ayarlıyorum. yani geriye sadece tasarlanacak logo ve yazı kalıyor malesef.

Tabi bunlar da çok önemli, misal sadece logo ve arkaplan rengi kullanıp göze çok kaliteli gelen splash screen kullanan uygulamalar var.. google'a splash screen yazınca karşımıza sade ama kaliteli bir çok örnek çıkıyor..

Üst Alt