Yardım Hiçbir Bildirim Gelmiyor

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.2
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar dün her bildirim geldiğinde Ekran Açıldığı için "Kilit ekranını bildirimler için uyar" seçeneğini kapatmıştım ondan sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı tekrar açayım dedim işe yaramadı, şu an Cevapsız Çağrı bildirimi hariç hiçbir uygulamadan bildirim gelmiyor yardımcı olur musunuz?

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Dijital Denge bildirim gelmemesine sebep olabilir. Ayarlardan bir kontrol et derim.
Vallaha iyi bi kurcaladım da Bildirim gelmesini engelleyecek bir özellik açık değil bir de aklıma şey geldi 2 Gün önce Ayarlar Uygulamalar Uygulamaları Yönet e "Google" Yazdım isminde Google olan neredeyse tüm Uygulamaların verilerini temizledim bunun bir etkisi olabilir mi

Oyla:

enes7ctn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Vallaha iyi bi kurcaladım da Bildirim gelmesini engelleyecek bir özellik açık değil bir de aklıma şey geldi 2 Gün önce Ayarlar Uygulamalar Uygulamaları Yönet e "Google" Yazdım isminde Google olan neredeyse tüm Uygulamaların verilerini temizledim bunun bir etkisi olabilir mi
Sanmam, kökten çözüm için yedeğinizi alıp cihazı sıfırlayın.

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Şaka gibi Twitteri kaldırıp yükledim çatır çatır geliyor Bildirimler her şeyi denedik bunu denemedik :D Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim sanırım tüm uygulamaları bi kaldır yükle yapacağım :D

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Şaka Gibi Yine Bozuldu sorunu ne acaba bunun kaldırıp yükleyince 1 2 Dakika düzeliyor sonra geri gidiyor

Oyla:

muraat0709

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
NOTE 8 PRO
Konular
0
aynı sorun bendede var .twitter , banka uygulamaları, bundle, vb uygulamaların bildirimleri ne yaptımsa gelmiyor. rastlantı şu ki bende google play store ve google play hizmetlerinin verilerini temizledikten sonra gelmemeye başladı. kesin bunla alakalı bi sorun ama ne :(

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
aynı sorun bendede var .twitter , banka uygulamaları, bundle, vb uygulamaların bildirimleri ne yaptımsa gelmiyor. rastlantı şu ki bende google play store ve google play hizmetlerinin verilerini temizledikten sonra gelmemeye başladı. kesin bunla alakalı bi sorun ama ne :(
Hocam ben sorunu bildirim gelmeyen uygulamaları tek tek kaldırıp yükleyerek çözdüm

Oyla:
Üst Alt