Yardım Hiçbir Bildirim Gelmiyor

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.2
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar dün her bildirim geldiğinde Ekran Açıldığı için "Kilit ekranını bildirimler için uyar" seçeneğini kapatmıştım ondan sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı tekrar açayım dedim işe yaramadı, şu an Cevapsız Çağrı bildirimi hariç hiçbir uygulamadan bildirim gelmiyor yardımcı olur musunuz?

enes7ctn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Kullanmıyorum, Uygulamaların pil tasarrufunu kapatıp denedim yine bildirim gelmiyor dediğim gibi takır takır gelen bildirimler "Kilit ekranını bildirimler için uyar" Seçeneğini kapattığım gibi kesildi
Gizlilik koruması > Diğer izinler > İzinler > Kalıcı bildirim altındaki tüm uygulamalar izinli mi?

Oyla:

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Arkadaşlar dün her bildirim geldiğinde Ekran Açıldığı için "Kilit ekranını bildirimler için uyar" seçeneğini kapatmıştım ondan sonra hiçbir bildirim gelmemeye başladı tekrar açayım dedim işe yaramadı, şu an Cevapsız Çağrı bildirimi hariç hiçbir uygulamadan bildirim gelmiyor yardımcı olur musunuz?
Geliştirici seçeneklerinden bildirim ayarlarını kontrol ediniz. Miui optimizasyonunu aktif hale getiriniz. Pil tasarrufu modunda ise pil tasarrufunu kapatınız. Uygulama bildirimleri bölümünden bildirimlerin açık olup olmadığını kontrol ediniz.

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Geliştirici Seçeneklerinden "Uyarlamalı bildirim önceliği" Açık, MİUI Optimizasyonu Açık

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Kullandığınız farklı bir tema var mı?
Telefonun kendisiyle gelen "Sınırsız" İsimli temayı kullanıyorum bir sıkıntı yaratmıyordu fakat yine de Eski temaya geçtim, Eski kontrol merkezini seçtim, Karanlık Modu kapattım, Twitter'a Otomatik Başlatma izni verdim hala bildirim gelmiyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Geliştirici Seçeneklerinden "Uyarlamalı bildirim önceliği" Açık, MİUI Optimizasyonu Açık

MIUI optimizasyonu ayarıyla daha önce oynadınız mı hiç? Yani kapatma yaptınız mı? Yapınca ayarlar kalıcı şekilde bozuluyor bazen. Dokunulmaması gereken bir ayar çünkü.

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
MIUI optimizasyonu ayarıyla daha önce oynadınız mı hiç? Yani kapatma yaptınız mı? Yapınca ayarlar kalıcı şekilde bozuluyor bazen. Dokunulmaması gereken bir ayar çünkü.
Hayır hiç oynadığımı hatırlamıyorum fakat Bildirimler bozuldu diye düzeltmek için Oraları kurcalarken bir de bu ayarı kapatıp açayım dedim fakat Kapatmaya çalışınca verdiği uyarıları görünce hiç dokunmadım İptal ettim.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hayır hiç oynadığımı hatırlamıyorum fakat Bildirimler bozuldu diye düzeltmek için Oraları kurcalarken bir de bu ayarı kapatıp açayım dedim fakat Kapatmaya çalışınca verdiği uyarıları görünce hiç dokunmadım İptal ettim.
12.5'in buglarından biri bu sorun o zaman. Sıfırlayın, düzelmezse yapacak bir şey yok. Eğer yapabilirseniz sürüm düşürünüz, yapamıyorsanız düzeltme güncellemesini bekleyiniz.

Oyla:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
12.5'in buglarından biri bu sorun o zaman. Sıfırlayın, düzelmezse yapacak bir şey yok. Eğer yapabilirseniz sürüm düşürünüz, yapamıyorsanız düzeltme güncellemesini bekleyiniz.
Sıfırlarsam Ayarlarımı Yapmam 20 Yıl Sürer, O Zaman yeni sürüm bekleyeceğiz başka çare yok gibi

Oyla:
Üst Alt