Sohbet Hiç reklam yapmadan dünyaya hükmedecek olan marka!

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
ı phone'a bi şey olmaz da Xiaomi böyle devam ederse zaten lg sony bitti samsungu da bitirecek 2-3 yıla huawei'de yok eder
Aypona neden birşey olmuyor da Samsung ve Huawei ye oluyor hocam biraz açar mısınız teşekkürler

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Vay anasını sayın seyirciler...drunk~~Haber - Xiaomi MIUI 11 geliştirme çalışmalarını başlattı başlıklı konudaki küresel güç savaşları tartışması buraya da sıçradı.8=) Teorideki fikir ve düşüncelerimizi pratiğe dökemediğimiz için mi bu haldeyiz acaba diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.facepalm~~
Tespit doğrudur hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
İmzamda sırasıyla kullandığım telefonlar var.
4-5 yıl önce General Mobile Discovery telefonuma miui yüklemiştim. Hayatımda bu kadar stabil ve uyumlu çalışan bir rom görmedim. O zamanın popüler romu Cyanogen Mod'dan bile daha iyiydi. Üstelik telefonun kendisinde olmayan birçok özelliği de beraberinde getirdi ki android 4.2'den bahsediyoruz :) Gelen mesajın üstte bildirim şekilde görülebilmesi ve cevap verilebilmesi bile bir yenilikti o zamanlar. El feneri, çağrı kaydetme, tuş kısayolları ve daha fazlası...
Tabi o zamanlar miui romun xiaomi tarafından geliştirildiğini ve kendi telefonlarında kullanıldığını da bilmiyordum.
Ve bizde yıllardır süre gelen "çin malı" algısından dolayı olsun, ülkemizde resmi distribütörü olmayan bir marka olduğundan dolayı olsun, pek tanınmadığından dolayı olsun; bunlar hep birer kaygı niteliği taşıdı bir süre.
Hatta hepsi orada(reklama girmesin) üzerinden işyerinde çalıştığım bir arkadaşın almasına da vesile oldum. Bu durum biraz üçkağıtcılık gibi görünebilir (istediğin telefonu başkasına aldırma konusu) fakat o zaman benim maddi durumum iyi değildi ve arkadaşım da telefon almayı düşünüyordu.
Ama bir gün kafaya koydum xiaomi telefon almayı. Durumlar da az çok düzelince gittim aldım, model takıntısı bile yaşamadım. Yeter ki xiaomi olsun dedim.
Şimdiye kadar kullandığım telefonların en güzeli oldu. Her anlamda harika bir telefon oldu.
Xiaomi Mi A1 orta segment ve ucuz bir telefon. Fakat kullandığım bütün modellere göre benim için devrim niteliği taşıdı adeta. Hele ki şu an çekmecede bozuk bir halde duran LG g3 ve LG g4'ten sonra(evet ikisi de çöp durumda).
Kalite kendini her koşulda ispatlar zaten. Bundan sonra telefon xiaomi'den şaşmam ben. Elimde 1300 TL para verdiğim ayfon 7 plus ayarında bir telefon var. İphone 7 plus 4000 TL civarında. Bu durum da bana 3000 TL kâr sağlamış oldu :)
Xiaominin telefonlarında tek dezavantaj optik görüntü sabitleyici özelliği. Bunu da gcam ile hallediyoruz zaten. Ve yazılımlarla uğraşmak, kurcalamak filan da ayrı bir tat veriyor :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Oyle bir sey yok bugün xiaomi yarın baska frıma bak en buyuk ornek sony - htc apple durumu belli değil zaten zarar içerisnde gidiyor .
Her zaman değişim olacaktır.
Kesinlikle katılıyorum. Ne olacağını bilemeyiz. Ama xiaomi başka, MIUI bambaşka :) en azından şimdilik.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Kesinlikle katılıyorum. Ne olacağını bilemeyiz. Ama xiaomi başka, MIUI bambaşka :) en azından şimdilik.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın Tabi şimdilik fiyat performans olarak xiaomi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyide hocam, Sony ya da HTC hiçbir zaman Samsung ya da Apple'nin karşısında duramadı. Xiaomi ise, satış rekorları kırıyor. :) Apple'ye çok şaşırdım ben. Beklemiyordum o kadar düşüşü.
Haklıısn Htc ve Sony toplam olarak telefon pazarında bir samsung olmadı ama hepsi bupazara yön veren bir firmadır. Apple gelirsek ise yazılım olarak gerçekten iyiler ama telefon da kendini tekrarlayan bir firma. Xiaomi de samsung geçti artk o kadar cok modeli varki takip etmekte zorlanıyorum. :)

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13

Vay anasını sayın seyirciler...drunk~~Haber - Xiaomi MIUI 11 geliştirme çalışmalarını başlattı başlıklı konudaki küresel güç savaşları tartışması buraya da sıçradı.8=) Teorideki fikir ve düşüncelerimizi pratiğe dökemediğimiz için mi bu haldeyiz acaba diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.facepalm~~
Olduğum yerde kriz başlıyor hocam. Ban atın bana yöneticiler. :D Şaka şaka.

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Güçlü donanıma sahip telefonları uygun fiyattan satmaya devam ettiği sürece Xiaomi büyümeye,gelişmeye devam edecektir diye düşünüyorum. Bu gelişmenin,büyümenin sonucu olarakta Xiaomi zirveye oturabilir.

Üst Alt