Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, kimsenin gitmesini özellikle böyle yardımsever bir arkadaşın gitmesini istemem, fakat arada kırgınlık veya frekansın tutmaması varsa, düzeltilmesi zor oluyor forum ortamlarında...
Her iki taraf da haklı olunca, kırılan gönüller oluyor maalesef... Bu sorunun çözümü net olarak yok maalesef...Yanlış anlaşılmasın ama forum yöneticilerinin bu durumlarda kendini sorgulaması gerekir. Tabi şunu diyebilirler, herkesi memnun edemeyiz. Genel anlamda kırıcı ve enaniyetli(kibirli) olmamak gerekir. Malesef insanız ve bu tip insanlar çıkabiliyor. İsim vermeyeceğim ama malesef bu tür insanları bende gördüm. Çözümüde o tiplerle görüşmeyerek buldum, tüm foruma küsmek mantıksız bence.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her iki taraf da haklı olunca, kırılan gönüller oluyor maalesef... Bu sorunun çözümü net olarak yok maalesef...
20 yıla yakındır forumlara üyeyim, yöneticilik de yaptım, son 5 yıldır da forum sahibiyim... Yani; her mevkiyi test ettim denilebilir. Bu yüzden herkes kendince haklı... Forum işi gönül işi, karşılıksız yardım işi, en küçük kırgınlıkta da küsüp gitme işi maalesef.
Her şeye takılmamak, sakin kalabilmek, herkese olduğu gibi bakabilmek temel etkenler. Bunların birisi hafif hasar gördü mü sonuç gitmek ya da kaçınılmaz olarak banlanmak oluyor. Konu sahibi arkadaşın hiç bir şekilde olumsuzluğuna şahit olmadım, elinden geldiğince karşılıksız yardımcı olduğuna çok şahit oldum, ama dediğim gibi olmayınca da zorlamak anlamsız kalıyor.
Peki neden durupduruken hesap banlanmasini istedi.Arkadaşlar bu durumlar bizim seçimimiz değil malesef. Biz talep neyse onu yerine getirdik. Buraya açılan konudan ayrı olarak bir yönetici arkadaşımıza da özel mesajla bu talep iletildi. Talep doğrultusunda arkadaşın isteği üzerine hesabın foruma erişimi engellendi.
Kesinlikle katılıyorum hocam.. Durumu bilmiyordum, sağlık olsun.Dün destek ekibine talip olunup, bu gün banlayın demenin neyini sorgulayalım, neyi değiştirir bu sorgulama?
Koskoca bir hiç. Forum işi gönül işidir, kırıldı mı tadı kalmaz.
Herkes her sözü kaldırabilecek seviyede olamıyor malesef, bunu beklemek de yanlış olur. Sanıyorum ki üyemize hatasını gösteren ve doğruyu anlatan mesajımdan ötürü bunu istedi. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır diyerek yazmıştım fakat bunu taşıyamadı diye düşünüyorum.Peki neden durupduruken hesap banlanmasini istedi.