Sohbet Hesabımın banlanmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spawn1905

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
2
En azından yöneticiler tarafından bir fikir alışverişi olabilirdi. Forumda baya aktif biriydi. Direk banlanmasi ayıp olmuş

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Yanlış anlaşılmasın ama forum yöneticilerinin bu durumlarda kendini sorgulaması gerekir. Tabi şunu diyebilirler, herkesi memnun edemeyiz. Genel anlamda kırıcı ve enaniyetli(kibirli) olmamak gerekir. Malesef insanız ve bu tip insanlar çıkabiliyor. İsim vermeyeceğim ama malesef bu tür insanları bende gördüm. Çözümüde o tiplerle görüşmeyerek buldum, tüm foruma küsmek mantıksız bence.
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, kimsenin gitmesini özellikle böyle yardımsever bir arkadaşın gitmesini istemem, fakat arada kırgınlık veya frekansın tutmaması varsa, düzeltilmesi zor oluyor forum ortamlarında...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yanlış anlaşılmasın ama forum yöneticilerinin bu durumlarda kendini sorgulaması gerekir. Tabi şunu diyebilirler, herkesi memnun edemeyiz. Genel anlamda kırıcı ve enaniyetli(kibirli) olmamak gerekir. Malesef insanız ve bu tip insanlar çıkabiliyor. İsim vermeyeceğim ama malesef bu tür insanları bende gördüm. Çözümüde o tiplerle görüşmeyerek buldum, tüm foruma küsmek mantıksız bence.

Her iki taraf da haklı olunca, kırılan gönüller oluyor maalesef... Bu sorunun çözümü net olarak yok maalesef...

20 yıla yakındır forumlara üyeyim, yöneticilik de yaptım, son 5 yıldır da forum sahibiyim... Yani; her mevkiyi test ettim denilebilir. :) Bu yüzden herkes kendince haklı... Forum işi gönül işi, karşılıksız yardım işi, en küçük kırgınlıkta da küsüp gitme işi maalesef. :(

Her şeye takılmamak, sakin kalabilmek, herkese olduğu gibi bakabilmek temel etkenler. Bunların birisi hafif hasar gördü mü sonuç gitmek ya da kaçınılmaz olarak banlanmak oluyor. Konu sahibi arkadaşın hiç bir şekilde olumsuzluğuna şahit olmadım, elinden geldiğince karşılıksız yardımcı olduğuna çok şahit oldum, ama dediğim gibi olmayınca da zorlamak anlamsız kalıyor.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Teşhisiniz doğru, bu tip durumlarda kişinin paylaşımlarına ve üslubuna bakmak yol gösterici olur, genel anlamda sakin ve itidalli olmak lazım.
Her iki taraf da haklı olunca, kırılan gönüller oluyor maalesef... Bu sorunun çözümü net olarak yok maalesef...

20 yıla yakındır forumlara üyeyim, yöneticilik de yaptım, son 5 yıldır da forum sahibiyim... Yani; her mevkiyi test ettim denilebilir. :) Bu yüzden herkes kendince haklı... Forum işi gönül işi, karşılıksız yardım işi, en küçük kırgınlıkta da küsüp gitme işi maalesef. :(

Her şeye takılmamak, sakin kalabilmek, herkese olduğu gibi bakabilmek temel etkenler. Bunların birisi hafif hasar gördü mü sonuç gitmek ya da kaçınılmaz olarak banlanmak oluyor. Konu sahibi arkadaşın hiç bir şekilde olumsuzluğuna şahit olmadım, elinden geldiğince karşılıksız yardımcı olduğuna çok şahit oldum, ama dediğim gibi olmayınca da zorlamak anlamsız kalıyor.

spawn1905

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
2
Bence yarım elma gönül alma misali olabilirdi. Belkide vazgeçebilirdi.

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Olay ney beyler?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar bu durumlar bizim seçimimiz değil malesef. Biz talep neyse onu yerine getirdik. Buraya açılan konudan ayrı olarak bir yönetici arkadaşımıza da özel mesajla bu talep iletildi. Talep doğrultusunda arkadaşın isteği üzerine hesabın foruma erişimi engellendi.

spawn1905

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
2
Arkadaşlar bu durumlar bizim seçimimiz değil malesef. Biz talep neyse onu yerine getirdik. Buraya açılan konudan ayrı olarak bir yönetici arkadaşımıza da özel mesajla bu talep iletildi. Talep doğrultusunda arkadaşın isteği üzerine hesabın foruma erişimi engellendi.
Peki neden durupduruken hesap banlanmasini istedi.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Dün destek ekibine talip olunup, bu gün banlayın demenin neyini sorgulayalım, neyi değiştirir bu sorgulama?

Koskoca bir hiç. Forum işi gönül işidir, kırıldı mı tadı kalmaz.
Kesinlikle katılıyorum hocam.. Durumu bilmiyordum, sağlık olsun.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Peki neden durupduruken hesap banlanmasini istedi.
Herkes her sözü kaldırabilecek seviyede olamıyor malesef, bunu beklemek de yanlış olur. Sanıyorum ki üyemize hatasını gösteren ve doğruyu anlatan mesajımdan ötürü bunu istedi. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır diyerek yazmıştım fakat bunu taşıyamadı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt