Yardım Herşey silindi lütfen yardım

uydu2005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uydu
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
7
Telefonuma yeni rom kurayim dedim. Wipe yaparken depolamayi secmedim. Linegea rom kurdum ve herşey duruyordu. Sonra o romu beğenmediğim için tekrar eu rom kurmak istedim. Twrp menüsüne gittigimde yerel depolama da hiçbir şey gözükmüyordu. Ne yaptıysam olmadı ve şuan eu romdayim. Bu resimleri geri getirmenin bir yolu varmidir lütfen yardım edin

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam Twrp açtığınızda, dahili bellek sildiniz mi? Çünkü başka türlü verileriniz kaybolmaz.

Oyla:

uydu2005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uydu
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Twrp açtığınızda, dahili bellek sildiniz mi? Çünkü başka türlü verileriniz kaybolmaz.
silmedigimi düşünüyorum ama acaba yanlışlıkla silmiş olabilirmiyim ki. Sabahtan beri birçok uygulama denedim bir türlü geri gelmedi veriler. Sanırım Fatiha okumaktan başka çare kalmadı

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
silmedigimi düşünüyorum ama acaba yanlışlıkla silmiş olabilirmiyim ki. Sabahtan beri birçok uygulama denedim bir türlü geri gelmedi veriler. Sanırım Fatiha okumaktan başka çare kalmadı
Hocam farklı romlara geçerken twrp şifreleme yapabiliyor. Bu yüzden Format data veya twrp açılırken size bir uyarı verip oku sağa doğru çekmiş de olabilirsiniz.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam farklı bi twrp yüklesen belki bi ihtimal diye düşündüm şimdi.mesela cofface twrp

Oyla:

uydu2005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uydu
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam farklı bi twrp yüklesen belki bi ihtimal diye düşündüm şimdi.mesela cofface twrp
hocam öncelikle teşekkürler cevap için. Şimdi ben bu yeni twrp yi nasıl yuklemeliyim. İlk defa twrp yüklerken ki adımları mı izlemeliyim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
hocam öncelikle teşekkürler cevap için. Şimdi ben bu yeni twrp yi nasıl yuklemeliyim. İlk defa twrp yüklerken ki adımları mı izlemeliyim
hocam twrp nin son sürümünü indirmen gerek.img uzantılı olurlar zaten.sonra twrp den install de,aşağıda seçenek var zip-img diye.img yi seçip indirdiğin twrp img dosyasını seçeceksin tamam

Oyla:
Üst Alt