Başarılarının devamı diliyorum, selametle.. Teşekkürler hocam. :)
KURTOGLU- Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Zekeriya Cihazım Note 9 Pro Meslek Tekniker Yaş 30 Konum Türkiye Katılım 13 Şubat 2021 Konular 42 Mesajlar 1.074 Tepkime puanı 605 Puanları 128 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Fataldose' Alıntı: Başarılarının devamı diliyorum, selametle.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.
Fataldose' Alıntı: Başarılarının devamı diliyorum, selametle.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.
Dobroutro Premium Üye Premium Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Dobroutro Cihazım Xiaomi Meslek Akademisyen Yaş 71 Konum Plovdiv BG Katılım 13 Haziran 2018 Konular 27 Mesajlar 2.502 Tepkime puanı 17.766 Puanları 238 8 Mayıs 2021 #12 Sizi kutluyorum sizin. Hakkınizda olumsuz konuşuluyorsa"Kendi sayfalarıdır istedikleri gibi doldurabilirler" Yolunuz açık olsun
Sizi kutluyorum sizin. Hakkınizda olumsuz konuşuluyorsa"Kendi sayfalarıdır istedikleri gibi doldurabilirler" Yolunuz açık olsun
KURTOGLU- Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Zekeriya Cihazım Note 9 Pro Meslek Tekniker Yaş 30 Konum Türkiye Katılım 13 Şubat 2021 Konular 42 Mesajlar 1.074 Tepkime puanı 605 Puanları 128 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Dobroutro' Alıntı: Sizi kutluyorum sizin. Hakkınizda olumsuz konuşuluyorsa"Kendi sayfalarıdır istedikleri gibi doldurabilirler" Yolunuz açık olsun Genişletmek için tıkla ... Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Dobroutro' Alıntı: Sizi kutluyorum sizin. Hakkınizda olumsuz konuşuluyorsa"Kendi sayfalarıdır istedikleri gibi doldurabilirler" Yolunuz açık olsun Genişletmek için tıkla ... Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.