Sohbet Herkese Teşekkürler !

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Herkese merhabalar. Öncelikle bu konuyu açmamdaki temel amaç sizlere teşekkür etmek. :)

Telefonu alalı çok olmadı aslında ve telefonla hiç işi olmayan birisiydim. Bilgisayar teknikeriyim, mesleğim ve ilgi gereği telefonu sadece iletişim, sosyal medya aracı olarak kullanıyordum. Taki kız kardeşimin Redmi Note 9S i bozulup da bu foruma gelene kadar. Bende çok beğendiğim için Redmi 9 Pro Joyeuse aldım sonrasında ve burada custom romlar falan gördüm. Bu tarz konular fazlasıyla ilgimi çektiği için acaba değiştirebilir miyim bende bir şeyler yapabilir miyim derken forumda yer alan kişilerden bilgiler aldım, internetten araştırmalar falan yaptım. Kendimi geliştirdim. Sizlerle paylaştığım romları Repack, Modified adı altında Global ve Endonezya telegram gruplarında paylaşılıyor. Bu mutluluğumu ve ilerlememi sizlere borçluyum. Destekleyenler de oldu, köstekleyip, benimle gereksiz yere münakaşa edenler, konumun içeriğine bakmadan silenler de oldu. Sonuç olarak ben vazgeçmedim ve artık daha da kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Hepinize tekrardan teşekkür ederim. :)
Herkese iyi forumlar dilerim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Bizde teşekkür ederiz. Umarım dahada kendinizi geliştirip insanlara faydalı olursunuz. Alışılagelmiş sıradan bi insan değilsiniz. Fakat uysalda değilsiniz. Biraz keskin cevaplarınız olsada (yerine göre)idare edilebilir. Kimde ne var bilemezsiniz.Herkesin tavrı ahlakı bir değil. Olanı kabullenmek lazım diyoruz. Vede başarılarınızın devamını diliyoruz.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Konularınızın bir kısmını ben kapattım İspatıyla beraber. Durduk yere hiç bir konu kapanmaz Hocam. Hayırlı Ramazanlar

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizde teşekkür ederiz. Umarım dahada kendinizi geliştirip insanlara faydalı olursunuz. Alışılagelmiş sıradan bi insan değilsiniz. Fakat uysalda değilsiniz. Biraz keskin cevaplarınız olsada (yerine göre)idare edilebilir. Kimde ne var bilemezsiniz.Herkesin tavrı ahlakı bir değil. Olanı kabullenmek lazım diyoruz. Vede başarılarınızın devamını diliyoruz.
Sizlerle daha önce hiç bir problemim ve polemiğim olmadı. Yorumunuz bayağı tuhaf geldi açıkçası yine de sorun değil çünkü ben elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum. Güzel cümleleriniz içinde teşekkür ederim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Konularınızın bir kısmını ben kapattım İspatıyla beraber. Durduk yere hiç bir konu kapanmaz Hocam. Hayırlı Ramazanlar
Bu konuyla ilgili cantara hocamla ilgili konuşmalarımız mevcut dilerseniz kendisi ile konuşabilirsiniz. Sizlere gerekli açıklamaları yapacaktır. İspat olarak sunduğunuz şeyler farklıydı fakat problem değil artık olan oldu. :)

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Hocam çok iyi hatırlıyorum yıllar önce general Mobile 4g mi ne vardı onu kullanıyordum. O forumda rom düzenleyen birisi vardı. Burakgon diye. Adami bir süre sonra general Mobile ye ise aldılar orada çalışmaya başladı. Google play de uygulamalar yaptı. Bence bu iş gercekden hem zevkli hemde iş kapısı olabilir. Bence vaktin varsa daha detaylı çalışmalar yapabilirsin. Belki karşılığını beklemezsin ancak her emeğin bir karşılığı vardır. Yolun açık olur inşallah. Vaktim olsa bir düzenleme de ben yaparım ancak çok kafa yoruyor eskisi gibi vaktim yok. Başarılarının devamını dilerim ben tşk ederim

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok iyi hatırlıyorum yıllar önce general Mobile 4g mi ne vardı onu kullanıyordum. O forumda rom düzenleyen birisi vardı. Burakgon diye. Adami bir süre sonra general Mobile ye ise aldılar orada çalışmaya başladı. Google play de uygulamalar yaptı. Bence bu iş gercekden hem zevkli hemde iş kapısı olabilir. Bence vaktin varsa daha detaylı çalışmalar yapabilirsin. Belki karşılığını beklemezsin ancak her emeğin bir karşılığı vardır. Yolun açık olur inşallah. Vaktim olsa bir düzenleme de ben yaparım ancak çok kafa yoruyor eskisi gibi vaktim yok. Başarılarının devamını dilerim ben tşk ederim
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim fakat sizlerinde belittiği gibi o dönemler androidin ilk patladığı dönemlerdi. Şuan para kazanmak, iş kapısı falan hayal. Sadece sizler için yaptığım şeyleri globale paylaşmaya başladım. Geri dönüşler çok iyi oldu şu ana kadar. :)

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Başarılarının devamı diliyorum, selametle..

Üst Alt