- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 8
Merhabalar arkadaşlar aranıza yurt dışı garantisiz Mi 8 Lite ile Ankara dan katılıyorum bundan önce Redmi Note 4 kullanmıştım ilk Xiaomi deneyimim değil ama sizlerle birlikte Xiaomi camiasındaki ilk deneyimim olacak çünkü insan ne kadar bildiğini sansada aslında hiçbirşey bilmediğini anlıyor günlük zaman içinde teknoloji gelişiyor, yöntemler gelişiyor kaynak ihtiyacı artıyor ve bu durumda resmi bir fan sayfası olmasının da avantajıyla burada bulunmamın çok daha iyi olacağını düşündüm biz bildiklerimizi paylaşalım, aynı şekilde bilmediklerimizi de değerli üstadlarımızdan ve arkadaşlarımızdan öğrenelim. Benim gördüğüm kadarıyla Ankarada ki satıcılar sizlerin içeriklerinden çok faydalanıyorlar ve bu bağlamda bu forum sitesini çok tavsiye ediyorlar haklı olduklarını görmüş oldum cihazlar için paylaşılan rehberler bu kadar sade ve yalın bir dil ile anlatılır herşeyden önce bu paylaşımlar için sizlere çok teşekkür ediyorum, tanışma konusunu gereksizmi uzattım bilmiyorum ama içimden gelenleri yazdım öyle, okumaya zahmet eden arkadaşlara da çok teşekkürler şimdiden herkese selam olsun.