Sohbet Herkese sıcak bir merhaba

RezzNar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Merhabalar arkadaşlar aranıza yurt dışı garantisiz Mi 8 Lite ile Ankara dan katılıyorum bundan önce Redmi Note 4 kullanmıştım ilk Xiaomi deneyimim değil ama sizlerle birlikte Xiaomi camiasındaki ilk deneyimim olacak çünkü insan ne kadar bildiğini sansada aslında hiçbirşey bilmediğini anlıyor günlük zaman içinde teknoloji gelişiyor, yöntemler gelişiyor kaynak ihtiyacı artıyor ve bu durumda resmi bir fan sayfası olmasının da avantajıyla burada bulunmamın çok daha iyi olacağını düşündüm biz bildiklerimizi paylaşalım, aynı şekilde bilmediklerimizi de değerli üstadlarımızdan ve arkadaşlarımızdan öğrenelim. Benim gördüğüm kadarıyla Ankarada ki satıcılar sizlerin içeriklerinden çok faydalanıyorlar ve bu bağlamda bu forum sitesini çok tavsiye ediyorlar haklı olduklarını görmüş oldum cihazlar için paylaşılan rehberler bu kadar sade ve yalın bir dil ile anlatılır herşeyden önce bu paylaşımlar için sizlere çok teşekkür ediyorum, tanışma konusunu gereksizmi uzattım bilmiyorum ama içimden gelenleri yazdım öyle, okumaya zahmet eden arkadaşlara da çok teşekkürler şimdiden herkese selam olsun.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Hoş geldiniz, iyi forumlar :)

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Aleykümselam hocam, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)

RezzNar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize.

hsynhz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
huseyin
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Mi max 3 cihazım garantisiz. Bu telefon hakkında yardımlarınızı iyi yada kötü yanlarını bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

RezzNar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Aramıza hoş geldiniz, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Çok teşekkür ederim bu arada cihazları orada incelerken sizin adınızın geçtiği bazı muhabbetler duydum sürekli rom değiştiren Skorpi hoca değilmi, size soracağım birkaç soru olabilir hocam :) :D

Üst Alt